Zapestnica tigrovo oko (komplet)

Izboljšajte povezavo s samim seboj, svetom in univerzumom. Komplet dveh zapestnic je idealen za vse, ki si želite občutiti enotnost in celovitost. Nikoli več se ne počutite distancirani od drugih, razdvojeni ali negotovi. Nosite zapestnico za srečo in zaščito.

25,00 €
Z davkom
Količina

  • 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.) 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.)
  • Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.) Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.)
  • 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.) 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.)

Zapestnica simbolizira vašo povezanost s samim seboj in okolico. Predstavlja različne lastnosti v eni lepi celoti. S pomočjo KOMPLETA dveh zapestnic in vibracij kristalov se bodo utrdili odnosi vseh vrst, predvsem pa odnos z nekom, ki vam pomeni nekaj posebnega.

Črni ahat

Črni ahat bo uravnotežil čustvene, intelektualne in fizične energije, uskladil bo yin in yang ter pozitivne in negativne sile vesolja. Ahat ima nižjo intenziteto in vibrira s počasnejšo frekvenco kot drugi kamni, a ima kljub temu stabilizacijski in krepilni vpliv. Če se ne počutite srečne, zlasti v partnerskem odnosu, vas bo napolnil s svojo pozitivno energijo in občutkom blagostanja. Poudaril bo vaše jasno razmišljanje in povečal koncentracijo ter tako pomagal, da boste lažje premagali svoje pomanjkljivosti in strahove.

Ahat ima pomirjujoč in pozitiven učinek tudi na vaša čustva. Z njegovo energijo bolečina ne bo tako močna, jeza ne bo več izbruhnila iz vas. Pomagal vam bo ohraniti pozitiven pogled, ko bodo v partnerskem odnosu nastale težave. Podprl bo vaša prepričanja, da so vsi izzivi, s katerimi se srečujete, le začasni. Lažje jih boste premagali in spregovorili o stvareh, ki vas bremenijo oziroma zaradi katerih ste nesrečni. Prav tako vam bo pomagal premagati negativnost in se osvoboditi grenkobe v srcu. Z njim se boste lažje osredotočili na blagoslove, ki jih imate v srcu, in jim bili hvaležni. Kamen vam bo pokazal način, kako izpustiti jezo, širiti ljubezen v svojem srcu in najti pogum, da naredite korak naprej v partnerskem odnosu in življenju.

Vsaka zveza ima težave in izzive. S pomočjo ahata boste lahko presegli vse obsodbe, negativna omejujoča prepričanja in postali boljša oseba. V svojih odločitvah boste našli zrelost, spomnili se boste tudi, kaj vam resnično pomeni biti z nekom v odnosu, in kaj pomeni biti odgovoren za svojo srečo. Spodbujal bo vašo zvestobo v odnosu in zaupanje v vajino skupno prihodnost. To bo okrepilo vez in povečalo ljubezen, ki jo čutita do drug drugega. Odstranil bo vse občutke zavisti in ljubosumja ter vas namesto tega napolnil z neustrašnostjo in čustveno močno. Ahat je kamen moči, zato se boste lahko vedno zanesli na njegove vibracije.

Hematit

Hematit bo absorbiral vaša negativna čustva, ki vas oddaljujejo od naravnega stanja sreče in zadovoljstva. Z njegovo pomočjo se boste znebili stresa, tesnobe in skrbi. Odstranil bo vsakršno negativno energijo iz vaše avre in nevtraliziral slabe energije – uravnal bo vseh sedem čaker in vam s tem prinesel notranje ravnovesje. V odnosih boste lažje pokazali, kdo v resnici ste in se ne bali več, kaj prihodnost prinaša.

Tigrovo oko

Tigrovo oko je kamen sreče in bogastva. Pritegnil bo stalen dotok denarja v vaš dom in pomagal, da boste gradili na svojem znanju in svojih sposobnostih ter tako uspeli. Spodbujal vas bo, da stopite iz znanih okvirjev in naredite korak v neznano – tudi v ljubezni. Obogatil bo vaša čutila, zato boste postali bolj pozorni na podrobnosti in se lažje pripravili na pozitivno ukrepanje. Povečal bo vašo moč, čustveno stabilnost in raven energije. Zmanjšal bo občutek tesnobe, napetosti in okrepil vaše razmišljanje. Spodbujal bo harmonijo, praktičnost in odpravljal napetosti v družinskem okolju. Lažje boste razumeli ljubljene osebe in njihova stališča.

Kako jo nositi?

Eno zapestnico nosite vi, drugo pa dajte svoji ljubljeni osebi: partnerici, partnerju, prijateljici, prijatelju…. nekomu, ki ga imate radi in želite, da bi se vajin odnos nadgradil in utrdil.

Zapestnico očistite tako, da jo za nekaj sekund postavite pod tekočo (hladno) vodo, nato pa jo dobro osušite.

AST-069