Zapestnica ljubezni

Ljubka Zapestnica ljubezni bo dodala kanček čarobnosti vašemu življenju in ljubezni. Njen edinstven sijaj bo odražal svetlobo vašega srca in vas opominjal, da morate vedno stremeti k svetlobi, ne glede na to, kako temna in težka je situacija, v kateri ste se znašli. 

25,00 €
Z davkom
Količina

  • 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.) 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.)
  • Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.) Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.)
  • 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.) 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.)

Kaj vam srce šepeta? Kam vas vodi? Se kdaj vprašate to? Vsa sporočila srca ne morejo vsebovati besed, zato sami s sabo in drugimi komuniciramo na drugačne načine, preko dejanj, pogledov in energije, ki jo oddajamo. Najlažja pa je pot srca, ki je zadovoljivo in plodno potovanje, ki vodi do globokega spoznanja in sreče. Z Zapestnico ljubezni boste lažje izrazili svoja čustva, misli in svoj pravi jaz. V sebi boste občutili nežnost, neustrašnost in ostale darove srca, s katerimi boste lažje premagali življenjske izzive. Ko se boste pogled usmerili na zapestnico, boste začutili nežnost, celo otroško navihanost in nedolžnost.  

Ljubezen in strah

Obstajata dve močni čustvi: ljubezen in strah. Obojega naenkrat ne moremo čutiti. Ko čutimo ljubezen, ni strahu; ko čutimo strah, ni ljubezni. Vedno se lahko odločimo za ljubezen. To je najpomembnejša stvar, ki si jo morate zapomniti: možnost odločitve. Ko boste občutili strah, se osredotočite na svoje srce in njegovo odpiranje. Vizualizirajte si svetlobo, ki prihaja iz njegovega centra. Ko bo pretok energije stekel, bo strah popustil. Moč pozitivnega mišljenja pa bo vodilo k duhovni rasti.

Kaj boste občutili?

Občutili boste darove srca: skrb, sočutje, empatija, ljubezen, čustveno ravnovesje, prijateljstvo, zdrav partnerski odnos, brezpogojna ljubezen, altruizem, umirjenost, občutek, da smo del nečesa večjega. Lažje boste premagali vse izzive, ki nastanejo zaradi ranjenega srca: kritičnost, ljubosumje, hladnost, vznemirjenost, pretirano žrtvovanje, slabo postavljanje meja, strahovi, osamljenost, žalovanje.

Postali boste modri v srcu. Z vsakim dihom boste zaživeli boljše življenje, v ospredju bo vaš pravi jaz. In to je del vas, ki prepoznava Eno (odraz nečesa višjega in ljubezni). Ko meditirate v srcem, je prva stvar, ki jo dobite, mir. In mir označuje začetek srčnega potovanja po poti popolnosti. V srcu hranimo bogastvo, ki smo mi sami. V njem skrivamo svoje zaklade, iz njega pa pridejo ali negativne ali pozitivne misli, zato je pomembno, da ga negujemo. Pot srca je namreč pot duhovnega udejstvovanja oziroma rasti. Vse, kar morate storiti je, da zaupate sebi in skrivnostnemu procesu, ki se odvija okrog vas.

Kako deluje?

Srca so izdelana iz svetlečega materiala, ki morajo absorbirati ultravijolično svetlobo, da dosežejo najboljše žareče učinke. Srca ne postavljajte direktno pod svetilko, saj lahko poškoduje barvo zapestnice. Po polnitvi bodo srca močno žarela, njihova svetloba pa se bo videla še nekaj ur, ko bodo začeli oddajati zelo nežen sijaj.

Srca na zapestnici oddajajo nežen moder sij. To je barva, ki pomirja in krepi grleno čakro, ki je povezana z izražanjem, kreativnostjo in iskanjem resnice. Ko srca absorbirajo svetlobo ali svetlobni vir, začnejo svetiti. Z nošenjem zapestnice se boste lažje odločili za pot neustrašnosti in brezpogojne ljubezni. Lahko se boste odprli svetu in dovolili, da vas »požgečka« in obudi. Svoje srce boste lažje podelili z drugimi in se soočili z vsemi življenjskimi izzivi. Srca bodo podnevi spodbujala nedolžnost in čistost, ponoči pa vas bodo spodbujala k pozitivnemu mišljenju.

AST-066