Čakra energetska zapestnica

Čudovita zapestnica vam bo pomagala uravnotežiti energijo sedmih čaker in povečati vitalnost, pospešiti zdravljenje in nadzor nad energijo. Po temeljnih vrednotah vzhodne filozofije bo vsaka kroglica na zapestnici pripomogla k poravnavi pretoka energij skozi čakre.

21,00 €
Z davkom
Količina

  • 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.) 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.)
  • Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.) Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.)
  • 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.) 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.)

Čakre so energetski centri v našem telesu. Beseda "čakra" pomeni "kolo". Imamo sedem glavnih čaker, energetskih centov, ki so odgovorni za uravnoteženost duhovnih, fizičnih in duševnih vidikov. Vsaki čakri vlada določen planet. Čakre prikazujejo naravo in značilnosti svojih vladajočih planetov. Glede na položaj planetov ob dnevu in uri rojstva lahko odkrijemo, kako se planeti med seboj povezujejo, kako nas oblikujejo in vplivajo na naše čakre ter energijsko telo. Prvi dih, ki smo ga naredili na Zemlji, je zaznamoval vsako celico našega biti in postal nerazdružljiv del nas. Celotno človeštvo je delilo ta trenutek z nami in življenje je tisti trenutek začelo teči. Ta trenutek našega rojstva se širi skozi vse življenje in nam daje nalogo, da uporabimo tisti "trenutek" v višje dobro. Samo mi imamo zmožnost, da ta trenutek naredimo popoln tako, da v procesu spoznavanja in vzpostavljanja ravnotežja v sebi prepoznamo, da je naše življenje del vesolja.

Sedem čaker v nas je kot odsev celotnega sončnega sistema. V nekem smislu so ljudje mikrokozmos makrokozmosa. Univerzalne energije, ki simbolizirajo značilnosti sončnega sistema, obstajajo tudi v nas. Osrednji del zapestnice vas bo popeljal skozi galaktično potovanje našega sončnega sistema: od Merkurja (labradorit), Venere (jaspis), Lune (opal), Zemlje (azurit), Marsa (rdeči jaspis) do Jupitra (tigrovo oko), Saturna (rumeni ahat) in Urana ter Neptuna (oba iz modrega ahata).

Pomen in koristi

Čakra zapestnica je sestavljena iz kamnov, ki predstavljajo določeno čakro in planet, ter lava kamnov, ki poosebljajo kombinacijo ognja in zemlje. Ti pomagajo pri težavah s pomanjkanjem energije, slabši vitalnosti telesa in duhovni otopelosti. Medtem ko nosite zapestnico, boste opazili spremljajoče prednosti, ki jih prinaša:

  • Vsak kamen ima svoje lastnosti in značilnosti. Sprostil bo motnje in napetosti v umu in duši. Zaradi tega se boste počutili celovitejše in bolj izpopolnjene, čustveno stanje se bo stabiliziralo, občutili boste spokojnost. Na podlagi tega boste lažje premagali težave, s katerimi se srečujete.
  • Zapestnica čisti vas in vaš osebni prostor. Privlači negativno razmišljanje in občutke, ki jih doživljate v notranjosti, ter škodljive vplive okolje, ki vas prežema. Zapestnica razrešuje negativne energije, ki izčrpajo pozitivno vitalnost. Očistila bo vaš um in vas ponovno oživila ter napolnila z navdušenjem.
  • Posameznikom, ki iščejo razsvetljenje, bodo kamni na zapestnici pomagali pri duhovni rasti in krepitvi duhovne vitalnosti. Spodbujali vas bodo k premikanju meja in k bolj odprtemu pogledu na življenje. Delovali bodo kot učinkovit pripomoček pri kontemplaciji in meditaciji.

Obstaja več vrst prednosti, ki jih lahko začutite z nošenjem čakra zapestnice, zato se osredotočite na svoje življenjske cilje. Predstavljajte si, kako vsak kamen oddaja svoje pozitivne vibracije. To vam lahko pomaga ponovno vzpostaviti harmonijo v telesu.

Kako zapestnica deluje?

Uravnovešeno delovanje čaker zahteva čas, vztrajnost, iznajdljivost in vajo. Čakra zapestnica vam bo olajšala pot skozi življenje in prinesla notranje zadovoljstvo ter mir. Zapestnico morate nositi. Nosi jo lahko vsakdo, ne glede na spol ali starost in ne glede na to, kaj delate. Zapestnica vam bo prinesla duševno spokojnost in mir. Deluje tako, da najprej uravnoteži pretok energij skozi čakre, nato pa vpliva na celotno telo. Usklajene čakre so pomembne za živahno in srečno življenje. Vodile vas bodo k boljšemu počutju in doseganju večjih uspehov.

Nekateri ljudje trdijo, da prednosti nošenja Čakra zapestnice izvirajo iz vitalnosti kamnov, ki se uporabljajo. Medtem ko drugi verjamejo, da ti kamni zagotavljajo le čuječnost (zavedanje lastnega doživljanja, odnos do sprejemanja, odprtosti in radovednosti). Vsekakor bo zapestnica prinesla boljšo koncentracijo pri harmonizaciji energij v telesu in vašem okolju.

Planeti in čakre

Mars in korenska čakra

Korenska čakra predstavlja življenjsko moč, modrost in povezanost z zemljo. Močna energija Marsa krepi pogum, fizično moč in spodbuja željo po premikanju meja oziroma po spoznavanju novih stvari.

Merkur in spolna čakra

Spolna čakra krepi čut za estetiko in ustvarjalnost na vseh področjih. Daje sposobnost preprostega razumevanja in prepoznavanja praktičnih rešitev za vse probleme. Merkur pa krepi intelektualne sposobnosti, predstavlja inteligenco in um.

Jupiter in solarni pleksus

Solarni pleksus skrbi za moč volje, krepi samozavest, vitalnost in sposobnost, da se postavimo sami zase. Jupiter, planet sreče, pa v življenje prinaša materialni in duhovni napredek.

Venera in srčna čakra

Srčna čakra omogoča zmožnost usmiljenja in ljubezni, spodbuja k ustvarjanju harmoničnih vezi ter v življenje prinaša mir in ravnovesje. Venera, planet ljubezni, pa daje občutek zadovoljstva in spokoja ter uvida v lepoto, ki je življenje.

Saturn in grlena čakra

Grlena čakra skrbi za izražanje. Omogoča mirno razpravo ob drugačnih mnenjih in konfliktih ter spodbuja razmišljanje in poštenost. Saturn s svojim vplivom pomaga premagati šibkosti in vodi k uvidu, kaj je treba dokončati ali se naučiti.

Sonce in ažna čakra

Ažna čakra omogoča, da zavestno usmerjamo svojo energijo v prihodnost, da lažje dojemamo svet, prisluhnemo intuiciji in se zavedamo realnosti življenja. Sonce pa nam daje boljši uvid v to, kdo smo in kaj nas dela edinstvene.

Luna in kronska čakra

Kronska čakra nam pomaga, da se povežemo z drugimi in vzpostavimo močno povezavo med sabo in kozmično energijo. Spodbuja sprejemanje in zavedanje sebe. Luna pa vpliva na naša čustva, občutke in razmišljanje.

AST-065