Rdeča zapestnica SREČE (1+1 GRATIS)

Negativen pogled na dogajanje okrog nas in ljudi, ki nas obkrožajo, lahko prepreči uresničitev potenciala in osebno rast. Rdeča zapestnica SREČE bo pomagala omejiti to slabo energijo in obenem delovala kot zaščita pred kakršnimi koli negativnimi vplivi in pogledi. 

25,00 €
Z davkom
Količina

  • 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.) 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.)
  • Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.) Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.)
  • 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.) 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.)

Komplet dveh zapestnic bo vam in ljubljeni osebi prinesel energijo ljubezni ter širil sočutje. Rdeča zapestnica sreče bo služila kot opomnik, da morate vedno dajati in sprejemati dobro, zlasti tistim, ki potrebujejo ljubezen, srečo, zaščito in sočutje. Poleg tega pa vas bo ščitila pred zlobnim očesom, pred negativnimi vplivi.

Zgodba o rdeči zapestnici

Rdečo zapestnico ali vrvico nosijo pripadniki štirih različnih veroizpovedi: hinduizma, kabale, budizma in krščanstva. Izvor je ovit v tančico, povsod pa je namen podoben: zaščititi se pred negativnimi energijami. Podrobneje je rdeča zapestnica definirana s kulturnim ozadjem.

Rdeča barva ima dolgo tradicijo v človeški zgodovini, simbolizira kri in zaščito. Največkrat je razumljena kot zaščita pred zlobnim očesom. V antiki so z rdečo barvo pobarvali vhodna vrata in živali, da so se zaščitili pred vplivom zlobnega očesa. Zlobno oko so dojemali kot vzrok vsega slabega, zato so se tudi bojevniki pred vstopov v bitko obarvali z rdečo barvo.

HINDUIZEM

V hinduizmu zapestnico oziroma rdečo nit imenujejo »kavala«. Praviloma jo moški nosijo na desni roki, ženske pa na levi. Simbolizira čistost,  božanstvo, pogum in velikodušnost. Podarjajo jo v templjih pri raznim slavjih, kjer jo svečenik zaveže okoli zapestja vernika.

BUDIZEM

V budizmu je rdeča barva simbol življenjske sile in sočutja ter vlada jeziku (izražanju). Nošenje zapestnice deluje kot opomnik, da moramo vsem ljudem pokazati sočutje in paziti na svoje besede. Te so lahko močnejše od meča.

KABALA

Kabala je ezoterična metoda in način razmišljanja, ki izvira iz judovstva.

Kabala je sklop ezoteričnih metod, ki naj bi pojasnjevale razmerje med nesprejemljivo, večno in skrivnostno neskončnostjo ter smrtnim, omejenim in končnim vesoljem.

KRŠČANSTVO

V krščanstvu Geneza 38 omenja rdečo nit, ki služi kot sredstvo za odganjanje nesreče in slabega. Običajno se nosi na levem zapestju. Rdeča barva je simbol ognja, krvi in praznika Svetega duha (binkošti). Prav tako je barva svetnikov oziroma mučenikov.

Delovanje rdeče zapestnice sreče

Rdeča zapestnica simbolizira ljubezen, sočutje, pogum, zaščito in srečo ter spoznanje, da so besede lahko močnejše od meča. Namen zapestnice je zaščita pred zlobnim očesom, za katerega mnogi verjamejo, da je negativna sila, vzrok vsega slabega.

Oseba, ki jo ima zlobno oko v pesti, je prežeta z ljubosumjem in zavistjo, dvema uničujočima silama, ki lahko dolgotrajno zaznamujeta dušo. Ko oddajamo negativno energijo, se takšna vrača k nam. Ujamemo se v začarani krog iz katerega ni izhoda. Zapestnica nas bo obvarovala pred zavednim in nezavednim negativnim razmišljanjem. Prav tako bo pomagala pri soočenju z negativnostjo v življenju in s slabimi vplivi (sebičnost, neprijaznost). Delovala bo kot močen instrument pri duhovnem zdravljenju in k vam privabila bogastvo ter srečo. Opozarjala bo na pomembnost spoznanja kdo smo, kaj govorimo in za čem stojimo.

Kako nositi zapestnico?

Nositi se mora na levem zapestju, saj leva stran telesa sprejema energije iz okolja. Pomagala bo privabiti obilje, blagostanje in srečo.

Oseba, ki jo ljubite in ji zaupate, naj zapne oziroma zaveže zapestnico na levem zapestju. Pri tem si v mislih obljubite, da se boste vzdržali negativnim misli o sebi in drugih ter da boste zapestnico nosili vse, dokler se ne bo odpela ali odvezala. Škodljivo obnašanje in negativno mišljenje bo blokiralo vaše prizadevanje za osebno izpolnitev in zaščito. Zapestnica bo predstavljala vašo moč vere in vam pomagala ohraniti osredotočenost na dobro ter duhovno zdravljenje.

Pri delu z energijami zapestnica postane talisman in se napolni z energijo, ki zaščiti osebo, ki jo nosi.

Rdeča zapestnica se polni z ritualom zaščite in blagoslova. Tibetanski budisti verjamejo, da z izgovarjanjem mantre Om Mani Padme Hum lahko prikličejo močno, dobrohotno pozornost in blagoslov bude sočutja (Chenrezig). Ko boste potrebovali sočutje, ljubezen in zaščito naglas ali tiho sami pri sebi izgovorite to mantro.

Mantra oziroma molitev bo pomagala zapečatiti njeno zaščito in izničiti kakršnekoli negativne vplive, ki so usmerjene proti vam. Zato je pomembno, da obljubite, da boste zavrnili slabe misli o sebi ter drugih.

Kdaj si omisliti novo zapestnico?

Ko se bo zapestnica odpela ali strgala je to znak, da je stran odbila vse slabo ter absorbirala negativne energije. Zdaj jih ne more več zadrževati, opravila je svoje delo, zato vam ni treba več skrbeti.

Če boste zapestnico zamenjali in bo po nekaj dneh ponovno padla dol, premislite, kje se v življenju nahajate in preučite energijo, ki jo usmerjate vase in druge. Če se bo zapestnica preveč raztegnila, obrabila ali pa jo boste morali iz kateregakoli razloga zamenjati, lahko to storite. Preden jo boste odpeli, se ji le zahvalite: »Zahvaljujem se za blagoslove in zaščito.«

Ko boste ponovno pripravljeno na nove začetke, razmislite o novi zapestnici.

AST-046