Tibetanska zapestnica Skrivnost Lotusa (vsa zodiak znamenja)

Čudovita zapestnica, ki bo v vaša življenja prinesla harmonijo, srečo, stabilnosti in spodbudila vašo duhovno rast ter vas popeljala pot uresničitve vaših ciljev.

25,00 €
Z davkom
Količina

  • 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.) 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.)
  • Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.) Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.)
  • 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.) 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.)

Tokrat sem za vas iz svojega duhovnega potovanja pripeljala v Slovenijo TIBETANSKO ZAPESTNICO SKRIVNOST LOTUSA.  Zapestnica, ki v sebi nosi izjemno moč in energijo, ki bo v vaša življenja PRIKLICALA POZITIVNE spremembe, harmonijo in vam omogočila, da uresničite svoje želje.

Zgodba zapestnice Lotus cvet

Na obrobju majhnega mesteca je živel Človek. Bil je nezadovoljen in poln občutka, da je življenje do njega krivično. Bil je mnenja, da mu na pot neprenehoma prinaša nove ovire in težave z namenom, da ga potolče in pusti na tleh, kamor je imel občutek, da spada. Bil je nesrečen in poln grenkobe, ki mu je prepričevala, da bi zares živel.

Nad istim mestecem pa je visoko na gori živel star modrec. Meščani so ga poznali in nihče v resnici ni vedel koliko je star. Nekateri so zaradi njegove modrosti trdili, da šteje nekaj sto let. H kraju kjer je živel je vodila ozka pot, ki se je vzpenjala nad breznom brez dna in je vzela že marsikatero življenje meščana, ki se je odpravil na pot iskanja sreče. A to ni ustavilo osamljenih popotnikov, ki so se še vedno podali na njo v iskanju modrečevega nasveta.

V svojem nezadovoljstvu se je Človek odločil, da tudi on poišče nasvet. Želel se je odpravilti na pot, a tisti čas je bila ravno deževna sezona. Ceste so bile poplavljene in polne blata. Zato se je Človek obotavljal. Ni želel umazati svoje obleke, strah ga je bilo, kaj bi ljudje govorili o njem, če bi ga videli vsega blatnega. Zato se je obotavljal. Po enem tednu še vedno ni bilo videti konca dežja in Človeka je njegovo nezadovoljstvo vse bolj grizlo. Podal se je na pot. Cesta mu ni prizanesla. Še preden je prispel do začetka ozke poti so bili njegovi čevlji težki od blata in njegova obleka vsa umazana in premočena. Bil je premražen in lačen. Pri sebi si je govoril, da je norec, da se je sploh podal na pot. Ampak tihi glas mu je dejal, da naj ne obupa. Zato je rinil naprej.

Hodil je že dva dni in obup mu je napolnjeval srce. Pot po kateri je hodil ga je napolnjevala z grozo in strahom, da bo na njej izgubil življenje. Vendar ni odnehal. Želel je modrečev nasvet za boljše življenje. In čutil je, da lahko to pot premaga. Na naslednjem ovinku ga je stezica pripeljala do deroče vode brez mostu. Čeznjo je bila napeljana samo vrh na katero so se popotniki lahko naslonili ob prečkanju. Človek ni imel izbire. Ni se želel predati in obrniti, zato je zbral pogum in zakorakal v deročo vodo trdo držoč vrh z obema rokama. Glava mu je na poti na drugi breg nekajkrat izginila pod površjem, a se vsakič znova vztrajno prikazala nazaj. Človek je uspel. Stal je na drugem bregu. Pot se je kmalu zatem končala in stal je visoko na gori, na najčistejšem zraku in ugledal starega moža sedečega ob ribniku na katerem je plaval lotusov cvet.

Pristopil je do moža in ga ogovoril. A ta mu je samo pomignil naj prisede in z njim opazuje gladino na kateri je plaval lotus. Človek je to tudi storil. Tiho sta sedela in zrla. Modri mož ni spregovoril niti besede in Človek je začel čutiti razočaranje, da se je podal na pot. Čutil se je ogoljufanega. Zato se je odločil oditi. V trenutku, ko je vstal, da bi odšel, je modri mož spregovoril.

“Ne odhajaj z obrazom žalosti in razočaranja. Ali nisi spoznal skrivnosti, ki jo razkrivam?” Človek je s kislim obrazom odgovoril: “Modri mož, prehodil sem dolgo pot na kateri mi je obleko uničilo blato, na kateri me je skoraj odnesla deroča voda in vse zato, da bi s teboj sedel visoko na gori in opazoval cvet, ki ga lahko vidim v vsakem ribniku.” Modri mož je odgovoril: “Danes sem ti razkril skrivnost, katero si spoznal že na svoji poti. Tvoja nema ušesa in slepe oči niso zmožne videti velike skrivnosti, ki jo imaš pred seboj. Cvet, ki ga vidiš je cvet, ki v sebi nosi skrivnost življenja in sreče. Tako kot si ti svojo pot začel v blatu in umazaniji, tako tudi lotus začne svojo v blatu na dnu ribnika. Kot si se ti moral boriti z reko, da si se prebil do kraja, kjer stojiš, tako se mora tudi lotus bojevati z vodo, ki ga loči od sonca. Ta voda z njega spere umazanijo, kot je s tebe sprala blato in te očistila za sonce, ki te čaka. In tako kot lotus razpre svoje cvetove in jih podari zraku in soncu je tebe čakala tišina in razumevanje. Ampak slepe oči ne vidijo. Gluha ušesa ne slišijo. Zato pojdi od tod, saj nisi vreden skrivnosti Lotusa, ki ti jo razkrivam.”

Človek se je osramočen odpravil proti domu. Na poti je dojel skrivnost, ki mu jo je povedal modri mož. V življenju moramo skozi tri faze zavesti – neznanje, napor in razumevanje. Tako kot lotus živi v treh elementih (zemlji, vodi in zraku), tako tudi človek živi v treh svetovih (materialnem, intelektualnem in duhovnem). Tako kot rastlina s koreninami v blatu in mulju raste navzgor skozi vodo in končno zacveti v svetlobi in zraku, tako je tudi človeški duhovni razvoj usmerjen navzgor, iz teme nevrednega delovanja in želja v svetlobo resnice in razumevanja.

Človek je modrečeve besede zapisal na zapestnico, ki jo je na roki nosil vsak dan, da ne bi pozabil skrivnosti, ki mu je bila dana.

Delovanje zapestnice Skrivnost Lotusa

Na zapestnico je poleg simbola Lotusa, ki je poznan kot simbol človeka vpisana tudi močna tibetanska mantra. Ko si boste zjutraj nadeli zapestnico pričakujte nekaj lepega, kar je povezano z vašimi cilji, željami in načrti. S pomočjo energije zapestnice se boste počasi in aktivno premikali proti doseganju vašega cilja. Zapestnice so bile aktivirane v budističnem Templju Modrega Lotusa. Njihova moč je predvidena za 12 mesecev od trenutka ko si jo posameznik nadane in začne uporabljati. Po daljšem obdobju nošenja se zapestnica uglasi na frekvenco vašega telesa in posledično začne izgubljati svojo. Po tem času je potrebno zapestnico odložiti za točno 30 dni in jo pustiti, da počiva in ponovno uglasi svojo energijo. Do sedaj ste že spoznali moč aktivacije s kocko Želja, ki je mnoge pripeljala do čudežov, odprtja poti do želja in izboljšanja unviverzuma.

- Zapestnica je namenjena vsem zodiak znamenjem

- Diameter zapestnice je 6,2cm

- Zapestnica vsebuje  .990 sterling srebro in baker 

- Zapestnica bo v vaša življenja priklicala harmonijo, stabilnost in uresničitev ciljev

- Ker je zapestnica narejena iz mehke kovine jo lahko brez skrbi nežno raztegnete ali stisnete in jo tako prilagodite na obseg vaše roke

Uporaba

Zapestnico Skrivnost Lotusa boste nosili na srčni strani - torej na vaši levi roki. Energija zapestnice mora namreč najprej priti v vaše srce in šele nato v glavo. Če že imate katero izmed drugih zapestnic jih za obdobje 14 dni odložite in v tem obdobju nosite samo zapestnico Lotusa. V tem času se bo zapestnica polno aktivirala. Za tem lahko poleg le te ponovno nosite tudi ostale zapestnice. Naj vam zapestnica prinaša energijo ljubezni in svetlobe ter pozitivno razpoloženje.

AST-029