OM zapestnica

Zapestnica spodbuja sočutje, modrost, mirnost in pozitivno razmišljanje. Osebi, ki jo nosi, bo pomagala izkoreniniti ponos, ljubosumje, posesivnost in sovraštvo, zaradi česar se bo lažje podal na pot prebujanja svojega uma.

22,00 €
Z davkom
Količina
Zadnji izdelki v trgovini

  • 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.) 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.)
  • Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.) Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.)
  • 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.) 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.)

Om Mani Padme Hum

»Om Mani Padme Hum« je ena izmed najbolj znanih budističnih manter in je mantra sočutja. Vgravirana je na zunanji strani zapestnice, zato bo posameznika vsakič, ko jo bo pogledal, spomnila, da premisli, preden spregovori ali se odzive, da stremi k pozitivnosti in se očisti vsega negativnega.

Posamezniku bo podarila ogromno moči in mu pomaga okrepiti samozavest, zaupanje vase in stopiti na pot osebne transformacije. S ponavljanjem mantre »Om Mani Padme Hum« se bo posameznik prečistil vsega, kar zavira njegovo osebno in duhovno rast. V vsakdanjem življenju bo lažje izkoreninil ponos, ljubosumje, poželenje, vnaprejšnje sodbe in pohlep ter posesivnost.

Sutra srca

V notranjosti zapestnice je vgravirana Sutra srca, ki posameznika spodbuja k mirnosti, distanciranju oziroma k očiščenju negativnega in širjenju sočutja. Z nošenjem Om zapestnice se bo posameznik podal na pot iskanja modrosti, ki presega zemeljske meje, in k prebujanju svojega uma. Lažje bo spoznal, da obstaja nekaj več, nekaj onkraj znanega.

Karakteristike izdelka:

Dolžina zapestnice: 15-20cm

Zapestnica je prilagodljiva in se lahko oprime kateregakoli zapestja.

Izdelana je iz trših materialov, kar zagotavlja trajnost, trdnost in udobje.

Omejena količina!

AST-089