Lotos zapestnica blagostanja

Želite živeti v sreči in blagostanju – duševnem, telesnem in materialnem? Težave in preizkušnje lahko pri človeku ustvarijo veličastno preobrazbo, samo soočiti se morate z njimi. Zapestnica vam bo pomagala pri tem! Razbremenite se, prikličite bogastvo!

24,00 €
Z davkom
Količina
Zadnji izdelki v trgovini

  • 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.) 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.)
  • Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.) Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.)
  • 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.) 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.)

CVET LOTOSA

Cvet lotosa je že od antičnih časov cenjen simbol čistosti in ponovnega rojstva. Popoln emblem z globokim pomenom kaže, da je za lepoto več kot tisto, kar vidi oko! Vnesite jasnost v vaše življenje.

Zapestnica deluje v sozvočju s telesom in lahko vpliva na boljše počutje osebe: 

- nudi sprostitev in olajšanje

- izboljša razpoloženje

- spodbuja uravnoteženost

- olajša manjše stiske

- stimulira imunski sistem

- prinaša obilje dobrin 

AMAZONIT - pomen in pozitivne lastnosti 

Sreča ne bo samo naključje, če boste v svojo zbirko naravnih kristalov vključili amazonit. Zahvaljujoč čarobni kombinaciji modro zelenega odtenka ter pomirjujoče energije boste v stresnem času našli varen pristan. Predstavljajte si osvežujoč tok vode, ki odstranjuje negativnost, ki je ostala od preteklih travm.

Osupljiva zapestnica je sestavljena iz molitvenih kroglic iz naravnih biserov amazonita, ki so matirane. Molitvene kroglice so tradicionalno orodje, ki se uporablja pri ponavljanju pozitivnih afirmacij ali med meditacijo. Še danes jih številni menihi uporabljajo pri štetju, ko recitirajo mantre. Drugi nosijo kroglice kot opomnik na svoje popotovanje skozi življenje.

STOPITE IZ POVPREČJA!

Priporočljivo je, da zapestnica krasi levo roko in je na strani srca, da lahko pozitivna energija amazonita in lotosa prehaja preko njega.

Zapestnica se popolno prilega. Je nemoteča in enostavna za uporabo, saj jo samo ovijete okoli roke. Lahko se nosi tudi kot ogrlica. Primerna je za vse generacije, dolgo vam bo služila. 

- vrhunska kakovost, natančna izdelava

- kompaktna in vzdržljiva

- naravni kristali

- kovinski obesek – cvet lotosa

- velikost kroglic 8 mm

- dolžina 90 cm

- elastična vrvica

- lično pakiranje

AST-087