Zapestnica obilja in napredka

Privoščite si nekaj zase, za svojo dušo! V kolikor ste preveč napeti, nemirni in živčni, nosite zapestnico mnogovrstnih kristalov in poskrbite za boljši pritok obilja. 

Življenje bi moralo biti pisano, mavrično, zabavno in živahno kot Zapestnica obilja in napredka!

21,00 €
Z davkom
Količina

 • 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.) 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.)
 • Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.) Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.)
 • 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.) 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.)

OTIPLJIVA ENERGIJA MAVRICE

Vsak kristal na zapestnici odmeva z lastno energijo, ki lahko ublaži vse motnje v vašem umu in duši ter napetost v telesu. Rezultat so stabilni občutki, večja pozitivnost in odlično počutje!

Kristali imajo edinstvene energetske lastnosti – izboljšajte svoje stanje in prikličite lahkotnost, harmonijo, mir in obilje. Ti avtentični kamni vam bodo pomagali v življenje vnesti sproščenost in veselje.

 • okolju prijazni materiali

 • osupljivi mavrični kristali

 • dolžina zapestnice: 26,5 cm

 • debelina zapestnice: 1,7 cm

 • trpežna in kakovostna

 • usnjena vrvica, nastavljiva dolžina

 • mehka in prijetna za nošenje

 • natančna izdelava

MISTIČNA ROŽA

Zapestnica ima na koncu kovinski zaključek z mistično rožo. Ta simbolizira razcvet, obnovo in upanje. Cvetje odpira naša ranljiva srca nežnosti. Simbolizem v cvetju ima neskončen pomen, od zaščite, do ljubezni in bogastva. S podporo mistične rože boste spet pridobili notranjo moč.

EDINSTVENA IN UČINKOVITA

Čakre usmerjajo življenjsko energijo skozi telo, zato morajo biti uravnotežene. Zavrte čakre pogosto povzročajo nestabilnost, stres in strah ter posledično brezvoljnost. 

Če ovir v življenju ne odstranimo, se pojavijo nezaželene življenjske razmere, šibkost in utrujenost. Zapestnica na roki zagotovi močno vitalnost. Vsak od naravnih kamnov je namreč povezan s sedmimi čakrami v telesu in jih čisti ter krepi. 

OMEJENA IZDAJA! Bodite med prvimi srečneži, ki bodo vključili edinstven kos nakita v svojo zbirko.

Primerna za vse starosti, horoskopska znamenja in stile. Izjemno darilo!

Zagrabite priložnost in odprite svoje čakre.

AST-086