Zapestnica stabilnosti in poguma

V teh težkih, stresnih časih je spodbuda koristna in zaželena, zagotovite si energijsko podporo amazonita!

Privoščite si nekaj zase, za svojo dušo! V kolikor ste preveč napeti, nemirni in živčni, nosite marmorno zeleno zapestnico in poskrbite za večjo stabilnost v življenju.

21,00 €
Z davkom
Količina
Zadnji izdelki v trgovini

 • 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.) 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.)
 • Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.) Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.)
 • 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.) 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.)

USKLAJENA MOČ KRISTALOV ZA BLAGINJO 

Zelena je barva narave. Dala vam bo energijo, ki jo potrebujete za obnovitev od znotraj navzven! Amazonit je osupljiv kamen, ki nosi očarljive odtenke turkizno-zelene vode. Njegova čudovita barva pomirja dušo in um, zagotavlja harmonijo in ravnotežje. Sproščujoče vibracije tega kamna na vas delujejo, kot da plavate v reki miru. Amazonit imenujemo tudi kamen poguma in resnice.

Vsak kristal na zapestnici odmeva z lastno energijo, ki lahko odpravi vse motnje in napetost v telesu. Rezultat so stabilni občutki in odlično počutje!

 • okolju prijazni materiali

 • marmorno zeleni kristali amazonita

 • dolžina zapestnice: 26,5 cm

 • debelina zapestnice: 1,7 cm

 • trpežna in kakovostna

 • usnjena vrvica, nastavljiva dolžina

 • mehka in prijetna za nošenje

 • natančna izdelava 

DREVO ŽIVLJENJA

Zapestnica ima na koncu kovinski zaključek z drevesom življenja, ki simbolizira nov začetek življenja posameznika, osredotočenega na pozitivno energijo, dobro zdravje in svetlo prihodnost.

EDINSTVENA IN UČINKOVITA

Čakre usmerjajo življenjsko energijo skozi telo, zato morajo biti uravnotežene. Zavrte čakre pogosto povzročajo nestabilnost, stres in strah ter posledično brezvoljnost. 

Če ovir v življenju ne odstranimo, se pojavijo nezaželene življenjske razmere, šibkost in utrujenost. Zapestnica na roki zagotovi močno vitalnost. Vsak od naravnih kamnov je namreč povezan s sedmimi čakrami v telesu in jih čisti ter krepi. 

OMEJENA IZDAJA! Bodite med prvimi srečneži, ki bodo vključili edinstven kos nakita v svojo zbirko.

Primerna za vse starosti, horoskopska znamenja in stile. Izjemno darilo!

Zagrabite priložnost in odprite svoje čakre!

AST-085