Kristalna kapljica Moder zlati kamen (še posebej za Strelce)

Rojstni kamen primeren še posebej za strelce. Boljša komunikacijske spretnosti in pomaga pri učenju. Moder zlati kamen simbolizira luč, ki se jo vedno da najti v temi. Njegova prispodoba zvezdnega neba vas bo spodbudila, da se uzrete po zvezdah in uresničite neuresničljivo. 

16,00 €
Z davkom
Količina

  • 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.) 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.)
  • Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.) Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.)
  • 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.) 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.)

Se kdaj občudujoče zazreš v kapljico vode, kdaj ujameš v dlani dež?

Katarinina kapljica s seboj nosi dvojni pomen - pomen oblike in pomen kristala kot takega. Kapljica ponazarja vodo. Brez vode nas ni. Torej, kapljica ponazarja našo življenjsko bit in je najmogočnejši energetski talisman tvojega življenja.

Zlati kamen je kamen ambicij. Daje energijo, zagon in pozitivno mišljenje. Pomaga, da ohranite mirno kri in stabilizirate čustva. Blokira negativne energije in ne dopusti, da vam sploh pridejo blizu, zato je znan tudi kot zaščitni kamen. Z njim poudarjate osebno rast in optimizem. Je ob enem pomirjujoč in energetsko polni. Spodbuja vas, da tvegate z mislijo na uspeh in pozitivno spremembo. Preprečuje, da bi se držali nazaj in skrivali svoje potenciale. Je medij, ki pritegne svetlobo, da vas prežame. Je regeneracijski kamen, poln pozitivne energije. Pomirja, če vas prežame panika in opogumlja.

Zlati kamen je v bistvu steklo, v katerega so ujeti delci bakra. V današnjem času je popularen zaradi svoje lepote in posebnega sijaja. Poleg originalne rdečo zlate barve, obstaja tudi v modri in zeleni barvi. Pri modrem baker nadomesti mangan ali kobalt. Ti kristali imajo bolj srebrn sij. Moder je še posebej primeren za otroke, ki se bojijo teme. Moder boljša komunikacijske spretnosti in pomaga pri učenju.

Moder zlati kamen simbolizira luč, ki se jo vedno da najti v temi. Njegova prispodoba zvezdnega neba vas bo spodbudila, da se uzrete po zvezdah in uresničite neuresničljivo. Dobro vpliva tudi pri meditacijah. Pomaga pri čustveni preobčutljivosti.

Zlati kamen nekoč:

Originalna proizvodnja zlatega kamna naj bi bila iznajdena v Benetkah v sedemnajstem stoletju pri družini Miotti, katerim je bila dana ekskluzivna pravica za izdelovanje. Legenda pravi, da je bil zlati kamen po nesreči iznajden s strani italijanskega meniha, ki se je ukvarjal z alkimijo, a ni nikjer shranjene dokumentacije, ki bi zgodbo potrdila. A amulet zlatega kamna iz Perzije v dvanajstem stoletju, ki je shranjen na pensilvanski univerzi dokazuje, da so znali pridobivati ta kristal že mnogo prej.

Najbolj primerno za: STRELEC

Čakra: GRLENA

SLIKA JE SIMBOLIČNA. Ker se kristali enakih vrst v naravi pojavljajo z različnimi vrednostmi substanc, prihaja do nihanj v intenzivnosti barv ter strukturi kristala.

VELIKOST obeska: 2 cm

Vsebina delno povzeta po: Pretner, Tadej (2016): Enciklopedija izbranih zdravilnih kamnov, Radeče: T.Pretner
AST-025