Kristalna kapljica Opal (Rak, Tehtnica, Ribi, Škorpijon)

Rojstni kamen za rak, tehtnica, ribi, škorpijon. Njegova vibracija prinaša v življenje barvitost, seksualnost, erotiko, željo po spremembah in materialnih dobrinah. Spodbuja željo do življenja in radost ob bivanju.

16,00 €
Z davkom
Količina

  • 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.) 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.)
  • Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.) Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.)
  • 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.) 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.)

Se kdaj občudujoče zazreš v kapljico vode, kdaj ujameš v dlani dež?

Katarinina kapljica s seboj nosi dvojni pomen - pomen oblike in pomen kristala kot takega. Kapljica ponazarja vodo. Brez vode nas ni. Torej, kapljica ponazarja našo življenjsko bit in je najmogočnejši energetski talisman tvojega življenja.

Opal je kremen smolnatega ali steklenega sijaja. Opalov je več vrst. Največ je navadnega opala, ki ga najdemo v različnih barvah. Železov mineral da opalu zeleno barvo. Za drage opale je značilno prelivanje mavričnih barv. Najbolj dragocena je rdeča barva, sledijo vijolična, modra in zelena. Dragocen je tudi črni opal, popolnoma prozoren in brezbarven pa je hialit, ki ga najdemo v votlinah sredi vulkanske lave. Če se opal, podoben hialitu mavrično svetlika, ga imenujemo dragocen vodni opal. Hidrofan je vrsta opala, ki je izgubil vodo in je zato moten. Ko pa ga potopimo v vodo postane prozoren in preliva barve. Opal je mehak kamen, ki se hitro poškoduje, zelo občutljiv pa je tudi na temperaturne razlike in rad poči.

Včasih:

Legenda Aboriginov pravi, da je Stvarnik spustil na zemljo mavrične kamne s sporočilom miru za človeštvo. Za arabske nomade so bili opali magični kamni, prežeti s svetlobo, ki so padli z neba med nevihto. V grški mitologiji so opali predstavljeni kot solze sreče boga Zeusa, po njegovi zmagi nad titani. Zaradi palete barv so Rimljani verjeli, da so najdragocenejši kamni in da se v njih nahajajo neverjetne moči. V Nemčiji in Skandinaviji so jih dekleta nosila v laseh za boljši lesk. V času križarskih vojn so jih vitezi nosili za srečo v bitkah in kot zaščito pred ujetništvom. Opal na trebuhu nosečnice, naj bi olajšal porod. V srednjem veku so z njim zdravili oči.

Danes:

Danes velja, da nošenje nakita iz opala pripomore k izrazu notranje lepote. Njegova vibracija prinaša v življenje barvitost, seksualnost, erotiko, željo po spremembah. Zelo je dovzeten za sprejem okoliških vibracij, zato ga v primeru negativne situacije, nujno mentalno očistite. Raztaplja srčne rane in nejasne občutke krivde. V življenje prinaša lahkotnost in razvija estetske vrednote. Spodbuja željo do življenja in radost ob bivanju. Neguje optimizem, entuziazem in kreativnost. Spodbuja intuicijo in uvide ter prebuja ljubezen in strast.

Rečeno je tudi, da je opal kristal ljubezni. V zaprto srčno čakro privede idejo ljubezni, jo prežame in napolni. Opal vnaša v življenje navdih.

 

Najbolj primerno za: RAK, TEHTNICA, RIBI, ŠKORPIJON

Čakra: SRČNA in KRONSKA

SLIKA JE SIMBOLIČNA. Ker se kristali enakih vrst v naravi pojavljajo z različnimi vrednostmi substanc, prihaja do nihanj v intenzivnosti barv ter strukturi kristala.

VELIKOST obeska: 2 cm

AST-028