Kristalna kapljica Tigrovo oko (Dvojčka, Lev, Kozorog)

Rojstni kamen za Dvojčka, Lev ali Kozorog. Je kristal samozavesti, poguma in pridobivanja materialnih dobrin. Daje nam občutek varnosti, pomoč pri novih začetkih ter pri vzpostavljanju harmonije v življenju. Poveča sigurnost, samospoštovanje in osebno moč volje.

16,00 €
Z davkom
Količina

  • 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.) 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.)
  • Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.) Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.)
  • 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.) 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.)

Se kdaj občudujoče zazreš v kapljico vode, kdaj ujameš v dlani dež?

Katarinina kapljica s seboj nosi dvojni pomen - pomen oblike in pomen kristala kot takega. Kapljica ponazarja vodo. Brez vode nas ni. Torej, kapljica ponazarja našo življenjsko bit in je najmogočnejši energetski talisman tvojega življenja.

Tigrovo oko je vrsta kremena, ki je magmatskega izvora. Železov oksid daje tigrovemu očesu rjavkasto in zlatorumeno osnovo. Ustrezno brušeni dajejo učinek mačjega očesa.

V Starem Egiptu je simboliziral kombinirano zaščito neba in zemlje, bil pa je tudi talisman notranjega vida. Egipčani so ga radi uporabljali za oči kipov. Rimski vojaki so ga nosili med bitko za zaščito. V srednjem veku so iz njega izdelovali amulete za zaščito pred uroki, demoni in zlim očesom.

Tigrovo oko je močan kamen, ki krepi harmonijo in ravnovesje ter pomaga pri sproščanju. Pravijo mu tudi kristal nove moči. Kdor nosi tigrovo oko, je potrpežljiv in lahko, tako kot tiger, dolgo čaka na tisti pravi trenutek za akcijo. Lastniku povečuje samozavest, odpravlja strahove ter daje fantastičen spomin. Dvojček je zračni znak, zato ima polno glavo idej. S pomočjo tigrovega očesa mu postanejo ideje jasnejše. Lahko jih postavi na zemljo, realizira, kajti ta kamen je podoben barvi zemlje, zemlja pa je dvojčkov element. Tigrovo oko se uporablja pri vseh vrstah učenja. Zvišuje koncentracijo in odpravlja strah.

Deluje transformacijsko in na tretji čakri spreminja strahove v energijo samozavesti. Kadar se počutimo brezvoljne in brez moči, vzamemo v levo roko večji kos tigrovega očesa in se prepustimo njegovim vibracijam. Pospešil bo tok energije v telesu. Je primeren kamen za spodbudo pri pridobivanju materialnih dobrin ter krepitve samozavesti in poguma. Ni dobro, da ga nosimo dlje kot en teden skupaj – to velja za vse kamne, ki vsebujejo limonit.

Tigrovo oko ohranja božansko iskro zaupanja v kriznih trenutkih in situacijah življenja. Podpira vaše telo, ko se privaja na nove višje energije. Neguje čakre in zdravi poškodbe avre. Jasni komunikacijo med fizičnim, mentalnim in čustvenim nivojem. Vnaša jasnost v razum in mišljenje. Osvobaja strahove in potlačena neizražena čustva ter nagiba k spontanosti izražanja.

Velikokrat pravim, kako smo ljudje različni, vsak posebej nekaj posebnega, in kako nas prav vse lastnosti, ki jih nosimo, delajo edinstvene. Dvojčki, Kozorogi in Levi, ki jim je kristal najbolj blizu, so znani po komunikativnost, iznajdljivost, duhovitost in prilagodljivost, lastnostih, s katerimi lahko uspejo v življenju, karieri, financah in ljubezni ob energetski podpori verižice Tigrovo oko.

Opozorilo! Kristala ne puščaj v vodi dlje časa (lahko ga le spereš pod vodo in hitro posušiš), saj s tem lahko potemni nosilec oblit s srebrom, na katerega je pripet kristal.

Najbolj primerno za: DVOJČKA, LEV, KOZOROG

Čakra: SOLARNA

SLIKA JE SIMBOLIČNA. Ker se kristali enakih vrst v naravi pojavljajo z različnimi vrednostmi substanc, prihaja do nihanj v intenzivnosti barv ter strukturi kristala.

VELIKOST obeska: 2 cm

Vsebina delno povzeta po: Pretner, Tadej (2016): Enciklopedija izbranih zdravilnih kamnov, Radeče: T.Pretner
AST-022