Kristalna kapljica Mahagoni Obsidian (Oven, Dvojčka)

Rojstni kamen za Oven ali Dvojček. Mahagoni Obsidian razvija in spodbuja živahnost, koncentracijo ter logično razmišljanje. Odpravlja tudi strah, napetost, živčnost in zmedo, zato  je odličen kristal za študente pred izpitnim obdobjem in za vse, ki potrebujete pomiritev. 

16,00 €
Z davkom
Količina

  • 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.) 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.)
  • Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.) Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.)
  • 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.) 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.)

Se kdaj občudujoče zazreš v kapljico vode, kdaj ujameš v dlani dež?

Katarinina kapljica s seboj nosi dvojni pomen - pomen oblike in pomen kristala kot takega. Kapljica ponazarja vodo. Brez vode nas ni. Torej, kapljica ponazarja našo življenjsko bit in je najmogočnejši energetski talisman tvojega življenja.

Mahagoni Obsidian razvija in spodbuja živahnost, koncentracijo ter logično razmišljanje. Odpravlja tudi strah, napetost, živčnost in zmedo, zato je odličen kristal za študente pred izpitnim obdobjem in za vse, ki potrebujete pomiritev. Mahagoni Obsidian je kristalni stabilizator, ki krepi oslabljeno avro vseh svetih in centralnih čaker.

Nastaja vulkansko, ko lava doseže površino Zemlje in se ohlaja tako hitro, da prerazporeditve atomov v kristalne strukture niso mogoče. Bazična barva obsidiana je črna, če pa vsebuje več železa, lahko to privede do rjavih odtenkov (mahagoni obsidian).

Čiščenje: Mahagoni obsidian čistimo pod tekočo toplo vodo (cca 3 minute), po možnosti skupaj s kameno strelo.

Polnjenje: Mahagoni obsidian se polni neposredno na soncu (max 2-3 ure), po možnosti zjutraj in zgodaj zvečer ali čez noč na suhi površini skupaj s kameno strelo.

Posebej primerno za: DVOJČKA, OVEN

Čakre: VSE ČAKRE

SLIKA JE SIMBOLIČNA. Ker se kristali enakih vrst v naravi pojavljajo z različnimi vrednostmi substanc, prihaja do nihanj v intenzivnosti barv ter strukturi kristala.

VELIKOST obeska: 2 cm

AST-020