Kristalna kapljica Sodalit (Ribi, Rak)

Rojstni kamen za Ribi ali Rak. Sodalit je pomemben kristal grlene čakre, ki nam pomaga pri samoizražanju. Izboljšuje vse vrste komunikacij pa tudi razumevanje v partnerskih odnosih, saj pomaga pri prepirih tako, da jih umirja. Povezan je tudi s tretjim očesom.

16,00 €
Z davkom
Količina

  • 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.) 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.)
  • Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.) Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.)
  • 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.) 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.)

Se kdaj občudujoče zazreš v kapljico vode, kdaj ujameš v dlani dež?

Katarinina kapljica s seboj nosi dvojni pomen - pomen oblike in pomen kristala kot takega. Kapljica ponazarja vodo. Brez vode nas ni. Torej, kapljica ponazarja našo življenjsko bit in je najmogočnejši energetski talisman tvojega življenja.

Sodalit je pomemben kristal grlene čakre, ki pomaga pri samoizražanju. Pravimo mu tudi kristal za mentalno jasnost. Sodalit stopnjuje povezavo s kozmosom in nam daje možnost spoznanja ter sposobnost skrivnostni del bistva nekritično opazovati in sprejeti. Vodi k miru, tišini in blagodejnosti našega duha in telesa. Umirja gladino naših misli in prinaša jasnost. Sodalit izboljšuje vse vrste komunikacij, pa tudi razumevanje v partnerskih odnosih, saj pomaga pri prepirih tako, da jih umirja. Ker pa je povezan tudi s tretjim očesom, vam odpira vrata v duhovnost na ta način, da vam pomaga razumeti informacije, ki jih dobite s pomočjo intuicije. Ker Sodalit umirja naše misli in um, nam prinaša jasna sporočila. Osvobaja nas vseh občutkov krivde in pomaga odpraviti negativna razmišljanja. Pomaga tudi pri opuščanju starih in napačnih prepričanj ter dela prostor za nove stvari. Pomaga vam k boljši samozavesti in samopodobi. Povišuje logično sklepanje in bistro razmišljanje. Podpira prijateljstvo, družbene cilje in namene v skupinskih situacijah. Sodalit pomaga prepoznati in odvreči omejitve negativnega mišljenja.

Sodalit vam bo prinesel tudi veliko darilo, saj vas bo popeljal na potovanje iz vašega uma v srce. Ker pomaga graditi povezavo med močjo misli in močjo občutkov, vzpostavlja ravnotežje, da lahko um in srce delujeta v harmoniji in medsebojni pomoči. Pomaga nas premakniti iz cone udobja in sprejeti resnico, da je za spremembo v življenju nujno začeti pri sebi in spremeniti sebe! Ta kamen nosimo ravno zato, da nas spominja, da se v življenju nič ne spremeni, dokler se ne spremenimo sami. Pomaga nam razumeti stari izrek, ki pravi: »Dokler delaš to, kar že vedno delaš, tudi dobivaš to, kar že vedno dobivaš. Da bi dobil kaj drugega, se moraš spremeniti sam, sicer se ne bo nič spremenilo«.

Na fizični ravni Sodalit čisti organe, povečuje imunski sistem, znižuje sladkor v krvi in krvni pritisk. Izredno pomirja, še posebej v stresnih ali težkih situacijah. Zmanjšuje tudi napade »panike« in odpravlja strahove. Učinkovito zdravi in pritiska na psihična obolenja, našemu duhu pa omogoča širšo razgledanost, sprostitev in ravnovesje. Je čudovit kristal za zdravljenje čakre tretjega očesa in grla.

Najbolj primerno za: RIBI, RAK

Čakra: GRLENA in TRETJE OKO

SLIKA JE SIMBOLIČNA. Ker se kristali enakih vrst v naravi pojavljajo z različnimi vrednostmi substanc, prihaja do nihanj v intenzivnosti barv ter strukturi kristala.

VELIKOST obeska: 2 cm

AST-019