Kristalna kapljica Unakit (Rak, Devica, Kozorog)

Rojstni kamen za Devica ali Kozorog. Unakit je kristal vizije, ki spodbuja vizualizacije. Unakit učinkovito odpravlja blokade, tudi tiste, ki se nanašajo na prejšnja življenja. Zelo je priporočljiv za meditacije, saj izvablja uvide, kadar je potrebno razumeti življenjske izzive. 

16,00 €
Z davkom
Količina

  • 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.) 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.)
  • Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.) Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.)
  • 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.) 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.)

Se kdaj občudujoče zazreš v kapljico vode, kdaj ujameš v dlani dež?

Katarinina kapljica s seboj nosi dvojni pomen - pomen oblike in pomen kristala kot takega. Kapljica ponazarja vodo. Brez vode nas ni. Torej, kapljica ponazarja našo življenjsko bit in je najmogočnejši energetski talisman tvojega življenja.

Unakit je kristal vizije. Je dragocen kristal, ki spodbuja vizualizacije in izvablja vizije. Unakit učinkovito odpravlja blokade, tudi tiste, ki se nanašajo na prejšnja življenja. Pri odpravljanju le-teh se vrača globoko v preteklost do samega vzroka. Ko se vzrok počasi odpravi, se s tem pripomore k osebnostnemu razvoju, tako s psihološkega kot duhovnega vidika. Zelo je priporočljiv za meditacije, saj izvablja preroške uvide sploh takrat, kadar je potrebno razumeti življenjske izzive. Uči nas zelo pomembne lekcije in sicer, da si zaupamo in da zaupamo svojemu notranjemu vodstvu. Predvsem pa, da poslušamo svoje srce in z zaupanjem sledimo prihodnosti.

Ta energetski kristal je najbolj primeren za čas okrevanj po kakšni hudi bolezni ali na primer kemoterapiji, ko je potrebna regeneracija telesa, saj pomaga k fizični okrepitvi. Poleg tega, da krepi imunski sistem, tudi čisti jetra, odpravlja stres in ugodno vpliva na žolčnik. Prečiščevalno kuro je priporočljivo narediti vsaj enkrat na mesec, še bolj ugodno je, če to naredite 1-krat tedensko oziroma v času luninih krajcev. Takrat vam lahko pomaga Unakit, da bo vaša kura toliko bolj učinkovita, sajs o zdrava jetra predpogoj za lep videz, dobro počutje, prebavo in kopičenje energije!

Katarinina kapljica Unakit je posebej primerna za Device in Kozoroge, saj lahko ti dve znamenji z njegovo energetsko pomočjo najbolje podpreta svojo energetsko bit (življenjsko bistvo) in svojo duhovno moč. To privede do novih priložnosti, tudi tistih, na katere že dolgo čakate. Unakit je zelo prefinjen kristal, kar je Devicam in Kozorogom še kako pomembno, posebej primerna je tudi oblika kapljice. Za pridih elegance ga lahko nosite okoli vratu, odlično pa učinkuje tudi v žepu, saj vam pomaga, da se lahko pri pomembnih stvareh zanesete nase in ne na pomoč drugih.

Posebej primerno za: DEVICA, KOZOROG

Čakra: GRLENA

SLIKA JE SIMBOLIČNA. Ker se kristali enakih vrst v naravi pojavljajo z različnimi vrednostmi substanc, prihaja do nihanj v intenzivnosti barv ter strukturi kristala.

VELIKOST obeska: 2 cm

AST-016