Verižica s kristalom Snežni obsidian (Strelec, Oven, Ribi)

Rojstni kamen za Strelec, Oven ali Ribi. Snežni obsidian tako kot vsi obsidiani deluje hitro in močno. Spodbuja nas k duhovni rasti in nam nudi podporo v tem procesu. Brez milosti izpostavlja napake, šibkosti ter blokade. Snežni obsidian je priporočljiv za izredno občutljive ljudi. 

18,00 €
Z davkom
Količina
Zadnji izdelki v trgovini

  • 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.) 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.)
  • Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.) Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.)
  • 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.) 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.)

Snežni obsidian tako kot vsi obsidiani deluje hitro in močno. Spodbuja nas k duhovni rasti in nam nudi podporo v tem procesu. Brez milosti izpostavlja napake, šibkosti ter blokade. Snežni obsidian je priporočljiv za izredno občutljive ljudi. Čeprav je eden od nežnejših obsidianov, ima zelo močne zaščitniške lastnosti. Posameznika uči o njegovi duhovni naravi. Reže vezi s starimi ljubeznimi, nežno odstranjuje kavlje, ki so jih drugi pustili v našem srcu ter oplemeniti energijo srca. Ta kristal vsrkava negativno energijo iz avre in vleče stres iz telesa nase.

Uporaba na fizični in mentalno-duhovni ravni: S polaganjem na prizadeto mesto nevtralizira bolečine in razbija blokade. Obsidian, položen na ureznino bistveno skrajša čas celjenja ran. Nošenje obsidiana v nakitu nam pomaga doseči duhovno svobodo skozi transformacijo naših senčnih strani, izbrska na plan pozabljene sposobnosti, krepi intuicijo. Vključki kremenovih kristalčkov, ki so videti kot snežinke, okrepijo vibracijo obsidiana na dosti višji nivo kot sam obsidian. Programiramo ga za običajno zdravje, zaščito ali krepitev intuicije. Raztaplja tudi napetosti in blaži šok. Snežni obsidian prav tako bistri misli in krepi logiko.

Ta kristal ima lastnost, da prinaša stvari na površje. Stvari, ki jih prinaša na površje so lahko pozitivne ali negativne: ljubezen, jeza, skrivnosti; vendar s snežnim obsidianom, te stvari pridejo na površje veliko bolj nežno kot bi brez njegove pomoči. Snežni obsidian lahko zagotovi ravnotežje v času sprememb. To pomaga zlasti Ovnom, Ribam in Strelcem, da vidijo vzorce v življenju in jih ponovno oblikujejo v bolj koristen način. To je kamen vedrine in čistosti, ki je tudi ščit proti negativnosti. Povezan je s korensko čakro, koristen pa je za vene, okostje in gladko kožo. Uporablja se za zaščito pred telesno in čustveno škodo.

Obsidian je sicer naravno vulkansko steklo. Najprej ga je odkril moški po imenu Obsius v Etiopiji, od koder prihaja njegovo ime. Obsidian se uporablja kot pripomoček najmanj od 21.000 pr.n.št. in kot nakit v mnogih stoletjih. Ameriški Indijanci so ga uporabljali za puščice, in Atezki so ga uporabljali redno, kot žrtvene nože in ogledala. Danes se ga najde največ na Islandiji, Italiji, USA, še posebej Wyoming in Hawaii, pa Guatemala, Belize, Mehika, Japonska in Java. Starodavni in današnji Maji ga uporabljajo za zdravljenje spiritualnih bolezni, za rezanje energetskih vezi, za zaščito pred negativnimi čustvi, za dobro povezanost z Mati Zemljo in za priklic pozitivnega, za preroške sanje in astralna potovanja.

Opozorilo! Kristala ne puščaj v vodi dlje časa (lahko ga le spereš pod vodo in hitro posušiš), saj s tem lahko potemni nosilec oblit s srebrom, na katerega je pripet kristal.

Znamenja: Oven, Strelec, Ribi

SLIKA JE SIMBOLIČNA. Ker se kristali enakih vrst v naravi pojavljajo z različnimi vrednostmi substanc, prihaja do nihanj v intenzivnosti barv ter strukturi kristala.

Velikost obeska: 2.5-3 cm

AST-013