Verižica s kristalom Fluorit (Devica, Škorpijon, Ribi)

Rojstni kamen za Devica, Škorpijon ali Ribi. Fluorit ščiti našo auro, jo prečiščuje in velja za zaščitni kristal. Odpravlja negativno energijo in stres vseh vrst. Kristal pomaga utišati um, ko preveč razmišljate. Pomaga vam razumeti, kaj je realnost in kaj iluzija.

18,00 €
Z davkom
Količina
Zadnji izdelki v trgovini

  • 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.) 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.)
  • Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.) Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.)
  • 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.) 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.)

Fluorit je zelo pozitiven kamen, ki dviguje zavest, širi ljubezen in prijetno vzdušje, vliva življenjsko moč, bistri um, pripomore k vitalnosti, vpliva na jasnost izražanja in percepcije. Fluorit ščiti našo auro, jo prečiščuje in velja za zaščitni kristal. Odpravlja negativno energijo in stres vseh vrst. Učinkovit je tudi kot zaščita pred različnimi vrstami sevanja, kot so računalnik, televizija, mobilni telefoni, mikrovalovna pečica ... Ker uspešno prizemljuje, mu pravijo tudi kristal stabilizacije. Je kristal izredno močnih in duhovnih vibracij, ki izboljša intuicijo, omogoča hitrejši duhovni razvoj in povečuje samozavest. Fluorit pomaga narediti red v vašem življenju, tako da odpravi kaos na vseh področjih. Dela preobrazbe na mentalni, čustveni in fizični ravni telesa. Prav tako Fluorit pomirja napetost, raztaplja žalost in strah.

Fluorit deluje na tretje oko, ter nam pomaga najti ravnotežje med našim umom in občutki. Kristal pomaga utišati um, ko preveč razmišljate, namesto, da bi sledili občutkom. Pomaga vam razumeti, kaj je realnost in kaj iluzija. Blokade privablja na površje tako, da se jih lažje osvobodite in jih presežete. Fluorit še posebej deluje na našem umskem področju tako, da izboljšuje koncentracijo in pospešuje intelektualni razvoj. Pri delu, kjer je potrebna hitra in dobra organizacija, prinaša stabilnost in jasnost. Iz tega vidika tudi zelo pomaga pri učenju, saj pomaga pri organizaciji in procesiranju informacij ter skrbi, da si hitreje zapomnimo in hitro razmišljamo. Manjša tudi tremo.

Zaradi njegove izredne sposobnosti absorbcije negativnih energije, ga je potrebno pogosto čistiti.

Poznamo različne barve fluoritov, najbolj znana sta vijolični in zeleni. Vijolični pomaga pri glavobolih, dober je za kosti, hrbtenico, kostni mozeg. Ker pripada tretjemu očesu, odpira intuicijo in povečuje sposobnosti za razne duhoven uvide. Primeren je zlasti za Device, Ribi in Škorpijone. Ta znamenja naj ga nosijo kot kristal zaščite in harmonizacije spiritualnih energij, saj poveča njihove intuitivne sposobnosti in samozavest ter pospešuje duhovno prebujenje. Vpija negativnosti iz okolice, čisti človeško auro in usklajuje čakre. Ščiti pa tudi pred psihičnimi manipulacijami. Vsem omenjenim znamenjem (pa tudi drugim) bo pospešil intelektualni razvoj ter podaril mentalno stabilnost.

Opozorilo! Kristala ne puščaj v vodi dlje časa (lahko ga le spereš pod vodo in hitro posušiš), saj s tem lahko potemni nosilec oblit s srebrom, na katerega je pripet kristal.

Znamenja: Devica, Škorpijon, Ribi

SLIKA JE SIMBOLIČNA. Ker se kristali enakih vrst v naravi pojavljajo z različnimi vrednostmi substanc, prihaja do nihanj v intenzivnosti barv ter strukturi kristala.

Velikost obeska: 2.5-3 cm

AST-012