Verižica s kristalom Črni oniks (Kozorog, Lev, Škorpijon)

Rojstni kamen za Kozorog, Lev ali Škorpijon. Kamni črne barve odpirajo energetske kanale podplatov, ozemljujejo in pomirjajo, delujejo na duševnost in čustva. Oniks prinese sprostitev in koncentracijo. Spada med zaščitne kamne, ščiti pred obremenitvami, krepi samozavest in vnaša harmonijo v odnose.

18,00 €
Z davkom
Količina

  • 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.) 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.)
  • Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.) Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.)
  • 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.) 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.)

V antičnih časih je bil črni oniks/onix simbol hrabrosti. Poleg tega so verjeli tudi, da lahko kamen absorbira žalost osebe, ki ga nosi. Kamen krepi osebno duhovno energijo, pomaga obnoviti občutek miru in sreče. Je en najtemnejših kamnov, kar nam pove, da ima zelo trdno sestavo mineralov in zato močno energijo. To je zelo koristen kamen za ljudi, ki imajo težave s koncentracijo.

Oniks/onix nam pomaga pri sprostitvi in pri soočanju z različnimi življenjskimi izzivi, še posebej takrat, ko osebi, ki nosi energetsko verižico primanjkuje življenjske energije in zanosa. Ta kamen je dober za vse težave z ušesi, predvsem z notranjim očesom za ravnotežje in motorične mehanizme telesa, zdravje mehkih tkiv in za stopala. Krepi srce in krvni obtok, uravnava delovanje vranice, ugodno deluje na ledvica, kožo, živčni sistem, pomaga pri zdravljenju vida in sluha, jača lase in nohte.

Oniks/onix je odličen energetski kamen za sproščanje negativnih emocij pri žalovanju. Prinaša nam srečo in pomaga, da prepoznamo osebnostne moči. Tistemu, ki nosi oniks, omaga tudi pri sprostitvi in pri soočanju z različnimi življenjskimi izzivi, še posebej takrat ko mu primanjkuje življenjske energije in zanosa. Topi žalost, strah in depresije, pomaga pri težavah, ki so posledica vremenske preobčutljivosti.

Črni oniks je kristal primeren zlasti za Kozoroge, Leve in Škorpijone, saj spodbuja potrpežljivost, strpnost, zanesljivost in empatijo. Skrivnost teh znamenj je, da pogosto iščejo odobravanje s strani družine ali prijateljev, pri čemer Katarinina Astro verižica lahko pomaga, saj spodbuja, da se počutimo bolj samozadostne, vredne ljubezni, hkrati pa usmeri našo energijo, da se kanalizira v našem telesu in ne prehaja k drugim. Oniks nam hkrati jača samozavest, a nas tudi uči ponižnosti in skromnosti. V odnose in delovanje vnaša harmonijo.

Opozorilo! Kristala ne puščaj v vodi dlje časa (lahko ga le spereš pod vodo in hitro posušiš), saj s tem lahko potemni nosilec oblit s srebrom, na katerega je pripet kristal.

SLIKA JE SIMBOLIČNA. Ker se kristali enakih vrst v naravi pojavljajo z različnimi vrednostmi substanc, prihaja do nihanj v intenzivnosti barv ter strukturi kristala.

Velikost obeska: 2.5-3 cm

AST-009