Verižica s kristalom Roževec (Lev, Tehtnica, Bik)

Rojstni kamen za Lev, Tehtnica ali Bik. Roževec je kamen ljubezni in najpomembnejši srčni kamen. Prinaša ljubezen, harmonijo in v nas prebuja svet čutenja. Spodbuja sprejemanje in odpuščanje, še zlasti učinkovit pa je pri težavah v ljubezenskih in drugih medosebnih odnosih.

18,00 €
Z davkom
Količina

  • 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.) 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.)
  • Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.) Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.)
  • 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.) 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.)

Roževec/rožnati kremen je svetli kamen nežno roza barve in srčni kamen ter kristal brezpogojne ljubezni. Vsebuje ženstveno energijo sočutja in miru, nežnosti in zdravilnosti, nege in tolažbe. Srčni kamen roževec se uporablja kot ljubezenski talisman že dolgo časa in je tako postal pomemben talisman namenjen razmerjem. Je zelo učinkovit pri osvajanju, v romancah in intimi ali pa pri prepletanju globljih vezi v družini ali s prijatelji.

V odnosih vzpostavlja harmonijo ter spodbuja brezpogojno ljubezen. Ugodno deluje pri nihanju razpoloženja, pretiranem čustvovanju, jezi in vzkipljivosti. Odpravlja negativne lastnosti kot so ljubosumnost in bes ter prinaša odpuščanje. Običajno ga uporabljamo za pridobivanje in širjenje ljubezni ter prijateljstva.

Astro verižica roževec očisti in odpre srce na vseh ravneh. Je najboljši zdravitelj na čustvenem področju. Njegova vibracija prinaša mir naravnost v srce. Pravijo mu tudi simbol ljubezni, saj prebuja romantična hrepenenja. S pomočjo roževca bo ljubezen našla vas.

Z zdravstvenega vidika ta kristal ugodno vpliva na srce, ožilje, živčni sistem, zdravi ledvice, pomaga pri celjenju ran, zaraščanju brazgotin, zdravljenju glavobolov in migrene. V tradicionalnem zdravilstvu ga uporabljajo v zvezi s prebavili in spolnostjo, pravijo pa mu tudi kamen plodnosti. Je tudi odličen kamen za krizo srednjih let, zlasti za ženske v menopavzi, pomaga pa tudi vsem, ki se soočajo z močnimi, bolečimi menstruacijami.

Primerna postavitev roževca je v spalnici. Pogosto je pri privabljanju ljubezni tako učinkovit, da potrebujemo drugi kristal, ametist, da nekoliko umiri njegovo delovanje.

Roževec vsem v znamenju Leva, Bika ali Tehtnice pomaga, da se znajdete ob pravem času na pravem kraju in da stopite še stopničko višje na ljubezenski poti. Prijetno rožnata barva kristala odseva ljubezen, radost in prijaznost, to pa so lastnosti, ki jih spodbuja tudi v ljudeh, ki Astro verižico nosijo. Ne glede na vse življenjske preizkušnje so to ljubeče osebe, ki s svojim kristalom lahko negujejo najboljše v sebi in hkrati uresničijo življenjske sanje!

Ker je roževec povezan z ljubeznijo in s prijateljstvom, je zelo primeren kot darilo. Izberite ta energetski talisman ljubezni in prijateljstva.

Opozorilo! Kristala ne puščaj v vodi dlje časa (lahko ga le spereš pod vodo in hitro posušiš), saj s tem lahko potemni nosilec oblit s srebrom, na katerega je pripet kristal.

SLIKA JE SIMBOLIČNA. Ker se kristali enakih vrst v naravi pojavljajo z različnimi vrednostmi substanc, prihaja do nihanj v intenzivnosti barv ter strukturi kristala.

Velikost obeska: 2.5-3 cm

AST-005