Verižica s kristalom Kamena strela (za vsa znamenja)

Rojstni kamen za vsa znamenja. Kamena strela je univerzalni zdravitelj in kristal aktivacije. Je vrhunski kristal z izjemno močno in učinkovito energijo. Je poglavitni kristal za vsakogar, saj pripomore k izboljšanju vseh bolezni, hkrati pa izboljšuje učinkovanje drugih kristalov.

18,00 €
Z davkom
Količina
Zadnji izdelki v trgovini

  • 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.) 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.)
  • Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.) Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.)
  • 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.) 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.)

Kamena strela je univerzalni zdravitelj, saj se ga lahko uporablja za zdravljenje katerekoli bolezni. Je vrhunski kristal z izjemno močno in učinkovito energijo. Lahko ga uporabljamo z drugimi kristali, saj izredno poveča delovanje in učinke ostalih kristalov. Istočasno ščiti avro in odpravlja negativno energijo. Zelo priporočljiv je v meditacijah, saj pripomore, da se lažje osredotočimo na cilj in želje, s tem pa olajša vizualizacije. Pomaga nam preseči strahove, da se lažje osredotočimo na življenjske izzive. Podarja nam mir, sprostitev in ravnovesje.

Verižica Kamena strela oddaja ogromno pozitivne energije, čisti in nevtralizira. Uporabljamo jo za čiščenje vseh čaker in pri meditaciji, spodbuja namreč psihične centre za globljo meditacijo in osvobaja duha vsakdanjih skrbi in težav. Odpira globljo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti. Veča in jača auro, uravnoteža, odpira in razkraja čustvene blokade, umirja živčni sistem, pomaga pri fizični in psihični izčrpanosti, jača vitalnost, povrne smisel življenju, usmerja in spodbuja k delovanju. Je izreden kamen z ogromno energije in zdravilne moči. Kamena strela kot okrasni kamen v bivalnih prostorih izboljšuje atmosfero. 

Simbolizira duh in intelekt človeka. V preteklosti je bila zelo pogosto uporabljana v magijsko-zdraviteljske namene. Med gabonskimi Fangi se je ohranilo izročilo, po katerem dajejo porodnicam med noge kameno strelo, češ da to olajša porod. V Rusiji (pri Jakutih) pa porodnice pijejo vodo, v kateri so kosi kamene strele, da bi se lažje znebile posteljice, s takšnim napitkom pa si pomagajo tudi pri zaprtju sečevoda ali črevesja.

Neodvisnost, entuziazem, optimizem in sposobnost vodenja so lastnosti Ovna, Bika in Dvojčka, Kamena strela pa tem znamenjem energetsko pomaga, da jih v polnosti izrazijo. White Quartz ali Kamena strela je izjemen kristal, ki vas s svojimi močnimi energijami podpre pri pozitivnih lastnostih, zato je priporočljiv tudi za druga astrološka znamenja in za uporabo v kombinaciji z drugimi kristali. Je eden najbolj osnovnih kristalov za osebno in domačo rabo.

Opozorilo! Kristala ne puščaj v vodi dlje časa (lahko ga le spereš pod vodo in hitro posušiš), saj s tem lahko potemni nosilec oblit s srebrom, na katerega je pripet kristal.

SLIKA JE SIMBOLIČNA. Ker se kristali enakih vrst v naravi pojavljajo z različnimi vrednostmi substanc, prihaja do nihanj v intenzivnosti barv ter strukturi kristala.

Velikost obeska: 2.5-3 cm

AST-001