Mandala OBILJA

Podoba mandale OBILJA predstavlja bogastvo, mir in blaginjo ter uravnoteženo energijo in harmonijo v življenju. Pomagala bo odpraviti vse ovire - tako duhovne kot materialne.

20,00 €
Z davkom
Količina

  • 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.) 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.)
  • Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.) Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.)
  • 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.) 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.)

Moje duhovno potovanje me je vodilo k spoznanju skrivnostnih moči MANDAL. Mandale v sebi nosijo izjemne vibracije in moč, ki bo spodbudila DUHOVNO RAST in v življenje prinesla blaginjo, ljubezen in mir. Okrepila bo POVEZANOST s samim seboj in okolico, s čimer se bo v življenje lažje pritegnili OBILJE, NAPREDEK in RAST.

Krožna podoba mandale predstavlja celovitost duhovnega – predstavlja božanskost, ki je utelešena v posamezniku. Dvanajst lističev predstavlja cikel narave, povezanost vsega z vsem. Ker so usmerjeni navzven, proti robu mandale, to predstavlja energijo, napredek, rast in aspiracije, ki so usmerjeni v višje, duhovne sfere. Simbolizirajo tudi dobro postavljene prioritete, zato boste lažje odkrili, čemu se morate posvetiti in na kakšen način začeti uresničevati svoje cilje (osebne, duhovne in materialne). 

Zelenkasto modri odtenki bodo povečali vašo energijo, duhovne sposobnosti. Lažje se boste otresli omejujočih in slabih čustvenih vzorcev. V sebi boste začutili mir in harmonijo, zaradi česar boste tudi lažje duhovno napredovali. 

Delovanje obeska

Mandala obilja bo v vaše življenje prinesla LJUBEZEN, STABILNOST, MIR in BLAGINJO ter občutek CELOVITOSTI. Ker bo aktivirala vašo notranjo moč, boste lažje izrazili sebe in se na višji stopnji povezali z drugimi. Ne glede na to, v kakšni situaciji se boste znašli, bo mandala POZITIVNO delovala na vas in vas PREBUDILA.

Meditacija z Mandalo OBILJA bo povečala materialno in duhovno bogastvo, saj bo okrepila moč, s katero se bodo lažje uresničile vse želje, pri tem pa se bo pomembno spremenilo tudi življenje oziroma zavedanje, kaj se dejansko dogaja.

Uporaba mandale

Energija mandale bo pozitivno vplivala na vaše telo in duha. Če nosite že imate katerega izmed drugih obeskov (verižic), jih za 14 dni odložite in v tem obdobju nosite samo obesek "Mandala OBILJA". Na ta način boste lažje spoznali učinke mandale in resnično aktivirali njene energije. Po dveh tednih lahko ponovno nosite tudi ostale obeske (verižice). 

Moja mantra

Z mandalo OBILJA boste lažje programirali svoje misli in začeli živeti življenje, ki si ga želite. S ponavljanjem misli »K SEBI ODPRTO PRIVABLJAM OBILJE« boste univerzumu sporočili, da naj oblikuje realnost, ki ustreza besedam, ki jih izgovarjate in vanje verjamete. 

AST-081