Afroditino srce

Ste trenutno zaljubljeno v nekoga in si želite to osebo privabiti bližje k sebi? Si želite biti cenjeni in brezpogojno ljubljeni? Iščete novo ljubezen in si želite, da bi jo našli zdaj? Afroditino srce bo v vaše življenje prineslo romantiko, brezpogojno ljubezen in izpolnitev sanj.

24,00 €
Z davkom
Količina

 • 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.) 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.)
 • Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.) Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.)
 • 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.) 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.)

Legenda pravi, da bo Afroditino srce pomagalo, da se zbližate s trenutnim partnerjem ali partnerko, če ste samski, pa boste k sebi privabili osebo svojih sanj. Ta močen amulet predstavlja dva srca – vaše in vaše ljubljene osebe (pa če jo že imate ali ne).

Afrodita je grška boginja ljubezni in lepote. Spodbudila vas bo, da sprejmete svojo individualno lepoto in ženskost, da se ljubite takšne, kot ste in da v celoti sprejmete svoje pomanjkljivosti. V vsem tem se namreč skriva LJUBEZEN. Ljubiti sebe pomeni ljubiti tudi druge – v celoti. Je predpogoj za ljubezen s strani drugih. Zato sprejmite svojo ustvarjalnost, svojo ženskost in svojo bit. In najpomembnejše: sprejmite LJUBEZEN.

Afroditino srce bo:

 • privabilo ljubezen v vaše življenje
 • privabilo (nove) osebe
 • prineslo harmonijo v vaše srce, razum in dušo
 • spodbudilo vas bo, da sprejmete svojo individualno lepoto in ženskost
 • spodbudilo vas bo, da se začnete brezpogojno ljubiti
 • izboljšalo romantiko
 • izboljšalo in utrdilo navidezen brezupne odnose
 • hladno srce pretvorilo v mehko in ljubeče srce

Z Afrodito je močno povezan roževec - kristal brezpogojne ljubezni, ki privablja in oživlja ljubezen tako, kot je Afrodita v svoje življenje privlačila ljubezen. Njegove vibracije pomirjajo in prinašajo harmonijo. Kristal bo odprl srce in vam pomagal zaljubiti se ter okrepil vašo sposobnost, da ljubite druge. Prav tako bo zacelil ranjeno srce in pomagal, da odpustite sebi in drugim. Afrodita bo skupaj s kristalom v vaše življenje prinesla ljubezen, strast in lepoto. Tisti, ki jo še danes častijo poznajo veselje, ki ga dobijo, ko v življenju najdejo ljubezen.

Če želite v resnici zanetiti plamen svoje ženskosti in svojega bistva, potem je Afroditino srce pravo za vas! Kristal v obliki srca bo okrepil tudi zavedanje vaše moralne, čustvene, duhovne in intelektualne vsebine. Srce je konec koncev jedro človeškosti!

Kako nositi obesek?

Umaknite se v sobo, kjer boste imeli mir. Usedite se, z obema rokama držite Afroditino srce. Predstavljajte si, kako vdihujete najvišjo belo svetlobo, pri tem pa razmišljajte o svojih željah in namenih. Predstavljajte si, da ste obdani z rožnatim mehurčkom ljubezni. Kristal vam bo prisluhnil.

Kako ga čistiti?

Kristal bo deloval najbolje, ko bo očiščen in napolnjen z energijo, zato ga čistite vsaj 1-2 krat mesečno. Lahko ga postavite pod sončno svetlobo ali polno luno za vsaj 4 ure, lahko pa ga postavite nad žajbelj – nad kadilo. Če boste to delali znotraj, boste s tem prečistili tudi energije v prostoru. Po tem pa poskrbite, da boste prostor dobro prezračili.

AST-075