Obesek Hamsa

Obesek Hamsa vas bo ščitil pred negativnimi energijami in dejavniki, ki onemogočajo uspeh. V vaše življenje bo privabil srečna naključja, zaradi katerih boste pogosto na pravem mestu ob pravem času, prav tako pa bo prinesel ljubezen, blaginjo, boljše počutje in zadovoljstvo.

24,00 €
Z davkom
Količina

 • 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.) 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.)
 • Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.) Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.)
 • 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.) 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.)

Hamsa obesek vam bo omogočil več nadzora nad svojim življenjem in moč, ki ju vsekakor potrebujete na svoji življenjski poti, da tako lahko pomagate sebi in drugim. Varovala vas bodo pred negativnimi energijami, ki bodo usmerjenje proti vas, saj je odporna proti vsem vrstam magije.

Pomen

Beseda »hamsa« (חַמְסָה) izhaja iz arabske besede »khamsa« (خمسة) in iz hebrejske besede »hamesh« (חמש), obe pa pomenita »pet«. V judovskem kontekstu se pet prstov nanaša na pet knjig Tore, simbol pa imenujejo Miriamova roka (Miriam je bila Mojzesova sestra). V muslimanskem svetu se hamsa imenuje roka Fatime, pet prstov pa se nanaša na pet stebrov islama. Levantinski kristajni simbol imenujejo roka Device Marije, hindujcem in budistom pa simbolizira vzajemno delovanje čaker, petih čutov in mudre. Mudra je poseben položaj rok in prstov, s katerimi prebujamo svojo zavest, krepimo pretok življenjske energij in način, s katerim energijo usmerjamo v energetske centre (čakre).

Vsak prst ima svojo lastno energijo:

 • palec: ognjeni element, solarni pleksus
 • kazalec: zračni element, srčna čakra
 • sredinec: eterični element, grlena čakra
 • prstanec: zemeljski element, korenska čakra
 • mezinec: vodni element, spolna čakra

Te energije se lahko združijo tako, da spremenijo pretok energije v telesu ter olajšajo fizične in psihične nevšečnosti, posledično pa vodijo k osebni rasti in prostem pretoku energij v telesu.

Prav tako je številka pet povezana tudi z bojem proti zlobnemu očesu, zato vas bo simbol obvaroval pred negativnimi zunanjimi vplivi.

Kaj prinaša obesek HAMSA?

 • Ščiti pred negativnimi energijami, sovražniki in zli silami, ki onemogočajo uspeh.
 • Obesek vam bo prinesel srečna naključja, zaradi katerih se boste znašli ob pravem času na pravem kraju, kar je predpogoj za uspeh.
 • Privabil bo obilje v ljubezni in financah, boljše počutje ter srečo.
 • Prebudil bo oblast in moč, ki ju na svoji življenjski poti vsekakor potrebujete, da lahko pomagate sebi in drugim.
 • Obvaroval vas bo pred zaklinjanji in uroki, ki so bili izvršeni proti vam, saj je odporna proti vsem vrstam magije.

Obesek Hamsa je znak zaščite, ki predstavlja tudi blagoslov, oblast in moč. Z nošenjem simbola se boste ubranili pred zlobnimi silami, ki vas energetsko onemogočajo na življenjski poti. Prav tako vam bo nudil energetsko podporo in srečo v življenju ter pomagal, da noben dan ne bo več dan, ko gre vse narobe. Pripravite se na srečo in blagostanje!

AST-072