Obesek Črni obsidian (za vsa znamenja)

Črni obsidian je kamen upanja in svetlobe, ki se uporablja za povečanje jasnovidnosti in spodbujanje lastnega razvoja. V njem se pretakajo privlačni mavrični odtenki, ki spodbujajo razmišljanje in osebno rast. Obsidian prinaša ljubezen in vas ščiti pred negativnimi vplivi.

24,00 €
Z davkom
Količina

  • 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.) 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.)
  • Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.) Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.)
  • 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.) 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.)

Obsidian je kamen, ki se je izoblikoval iz staljene lave, ki se je zelo hitro ohladila in zato ni imela čas, da bi se oblikovala v steklo. Je neke vrste vulkansko steklo, zato poseduje lastnosti, s katerimi boste lažje začutili stik z zemljo oziroma se prizemljili.

Če čutite, da vas privlači črni obsidian s svojimi intenzivnimi in skrivnostnimi vibracijami, potem je to znamenje, da potrebujete spiritualno čiščenje. Obsidian je znan kot »spiritualni sesalec«, saj čisti čustvene ruševine iz preteklosti. Je nekakšen telesni čuvaj vaši duši in vas ščiti pred negativnim in temnim (pred strahom, tesnobo, jezo in odvisnostjo). Deluje kot zrcalo vašemu notranjemu jazu.

Obsidian je povezan s konceptom teme. In tako kot naš planet, ki se nenehno vrti in prehaja skozi faze dneva in noči, tudi naša duša vsebuje elemente svetlobe in teme. Je močen kamen zaščite, ki omogoča prepoznati temno stran, da tako lahko vpliva nanjo in jo prečisti. Obsidian nas opominja, da ima vsakdo pozitivno in slabo stran. Namesto, da bi se skrivali pred notranjo resnico, nam obsidian pomaga, da uvidimo negativno in jo nato odstrani. Pomaga nam izbrati pot svetlobe in ljubezni.

Lastnosti kristala

Črni obsidian bo pomagal sprostiti vsako neskladje, ki je nastalo v vsakdanjem življenju, vsak notranji konflikt ter nezadovoljstvo, strah in jezo. Je čistilec psihičnega smoga, ki se je razvil znotraj avre. Ima močne metafizične lastnosti, ki vas bodo zaščitile pred negativnostjo in stresom – negativno bo preoblikoval v dobro ter utrdil vaše misli in čustva. Je kamen, ki vas bo povezal z resničnim namenom vaše duše. Energija obsidiana spodbuja tudi jasnovidnost in krepi intuicijo. Omogoča prekinitev starih vezi s preteklostjo ter pomaga izbrati pot svetlobe in ljubezni.

Znan je tudi kot kamen užitka, saj je ena od njegovih najpomembnejših lastnosti tudi prinašanje užitka in veselja.

Ko se boste počutili šibko in negotovo, držite kamen v vsaki roki in občutite, kako se obnavlja vaša korenska čakra (energetski center, ki skrbi, da ste povezani z zemeljsko energijo) in kako se ustvarja harmonija. Ker je oborožen z močjo »zdaj«, vam bo pomagal, da ponovno najdete zaupanje vase in svojo moč. Vaš fokus ne bo več razpršen, ampak usmerjen na sedanjost (na »zdaj«).

  • - Krepi fizično moč

  • - Umirja

  • - Ščiti pred negativnimi mislimi

  • - Telo čisti napetosti in stresa

  •  -Obnavlja ravnovesje v telesu

  •  -Ustvarja harmonijo

Bogastvo

Obsidian je kamen sreče, saj lahko ne-srečo spremeni v srečo. Prav tako odstranjuje slabo chi energijo in vse negativne dejavnike, ki vplivajo na vaše odločitve, tok misli in čustva.

S pomočjo črnega obsidiana boste pri svojem pristopu bolj praktični, lažje boste prevzeli nadzor nad dogajanjem, saj vas ne bodo vodila le močna čustva, prav tako pa boste lažje razločevali, kaj je dobro in kaj ne. Obsidian vam bo dal željo in zagon, da nekaj spremenite in se s tem premaknete naprej. Pomagal vam bo uresničiti tudi sanje, saj vas bo opomnil, da ne smete biti osredotočiti na pomanjkljivosti in napake, saj vam to preprečuje uspeh, ampak na to, kar je pozitivnega in trdnega.

Ljubezen

Obsidian ni ravno kamen ljubezni, a njegove lastnosti vam bodo pomagale najti ljubezen, ki si jo želite, in vam pomagale spopasti se s težavami, s katerimi se soočate v odnosu. Energija črnega obsidiana vam bo pomagala pri čiščenju slabih energij, ki obkrožajo vas, vašega partnerja in vaš odnos. Očistil vas bo vseh slabih misli in občutkov, ki škodijo vaši zvezi in v njej ustvarjajo neskladje. Ko v vašem življenju ne bo več prostora za ljubosumje, jezo, grenkost ali ponos, tudi ne bo več razloga, da bi se počutili slabo, negotovo, jezno ali preponosno. Črni obsidian bo poskrbel, da ne boste izgubili samega sebe, ampak okrepili pozitivne lastnosti ter prepoznali notranjo moč.

AST-073