Luna s kristalom roževec (Lev, Tehtnica, Bik)

Rojstni kamen za znamenja Bik, Lev ali Tehtnica. Z obeskom kristalna Luna ponovno prebudite svojo notranjo boginjo in žensko energijo. Roževec pa je kristal, ki vsebuje ženstveno energijo sočutja in miru, nežnosti, zdravilnosti, nege in tolažbe.

18,00 €
Z davkom
Količina

  • 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.) 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.)
  • Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.) Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.)
  • 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.) 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.)

Kdaj je bilo zadnjič, ko ste se zazrli gor v Luno? Čudovita in mirna, Luna je pristan našega notranjega čuta. Tako kot Luna osvetli prostor, osvetli tudi naš um. Predvsem pa je Luna simbol ženske, notranje boginje, ki biva v vsaki izmed nas, a danes težko pride na plano, saj smo ženske v modernem svetu izgubile stik s svojo ženskostjo.

Luna predstavlja vse žensko

Luna v astrologiji predstavlja vir ženske energije, tako kot Sonce predstavlja vir moške. Pri moškem pa je Luna prapodoba ženske, ki jo išče kot partnerko oziroma način oblikovanja njegovega odnosa do žensk. Domena Lune je ženski princip na splošno, torej tudi materinstvo, čustva, osebni interesi, instinkti, razpoloženje, potreba po dotiku, spremenljivost (faze), javnost, tekočine, plima in oseka, čustveni vzponi in padci. V zdravstvu vedo, ob katerih Luninih menah so krvavitve obilnejše, porodničarji so pripravljeni na večje število porodov ob polni Luni in tudi psihološke krize so pri nas ženskah ob polni Luni intenzivnejše.

Luna torej predstavlja žensko, ženo, mater, boginjo z izjemnim notranjim čutom in svojevrstno intuicijo. Problem pa je, ker smo ženske danes stik s svojo notranjo boginjo povsem izgubile. V časih, ko je bil človek še v intimni povezanosti z Naravo - tako fizično, kot duhovno - so ženske med mesečnim krvavenjem praznovale svojo ženskost, se negovale in častile druga drugo. Menstrualni cikel jim je prinašal modrost in vizijo. Danes, ko menstruaciji prepogosto vlada tabletka, ki izniči njene darove, danes, ko živimo v moškem svetu, kjer vladata tekmovalnost in pehanje za uspehom, pa je še posebej pomembno, da ženske ponovno pričnemo častiti svoj cikel.

Temu v pomoč je namenjen obesek kristalna Luna, s katero ponovno prebudite svojo notranjo boginjo in žensko energijo. Z obeskom kristalna Luna boste bolj dejavne, storile boste tisto, kar čutite in morate storiti za uresičitev svoje vizije. Dovolile si boste biti močne in vplivne tudi v moškem svetu, premagale boste omejujoče vzorce, zaradi katerih dvomite v lastne sposobnosti in lastno vrednost. Obesek kristalna Luna bo prinesel čas, ko se boste lahko uspešno znebile težav z denarjem, težav s samopodobo, težav v odnosih, skratka to bo čas, ko vas bo osvobodila vaša lastna volja in življenjska sila.

Kristalna Luna je namenjena temu, da se zaveste, kako ste čudovite. Da se zaveste, da obstaja žensko dojemanje življenja, ženski odnos do življenja in ženski način, ki je mnogokdaj bolj uspešen od moškega načina, po katerem sedaj živimo. Vse to vam omogoča obesek kristalna Luna, ki sem ga pripravila posebej za nas, ženske.

Kaj pa pomeni roževec v obesku?

Roževec/rožnati kremen je srčni kamen in kristal brezpogojne ljubezni. Vsebuje ženstveno energijo sočutja in miru, nežnosti in zdravilnosti, nege in tolažbe. Srčni kamen roževec se uporablja kot ljubezenski talisman že dolgo časa in je zelo pomemben za prepletanje globljih vezi v družini ali s prijatelji. Roževec nas v kombinaciji z Luno čustveno pomirja, tako kot dotik nežne ženske roke. Pomaga nam, da v odnosih vzpostavimo harmonijo ter spodbuja brezpogojno ljubezen našega partnerja, ki ne zaničuje ženske energije, ampak se zaveda njenega pomena.

Obesek kristalna Luna z roževcem ugodno deluje pri nihanju razpoloženja in pretiranem čustvovanju, kar pogosto očitajo ženskam med menstruacijo ali v obdobju menopavze. Z roževcem namesto tega širimo ljubezen in prijateljstvo, naše telo pa se vrne v sozvočje z ženskim aspektom: naredi nas nežne, a odločne. Prebuja zaupanje in harmonijo v odnosih ter brezpogojno ljubezen. Razprši negativnosti ter pomirja čustva, lajša žalovanje in prinaša globoko notranje zdravljenje ter ljubezen do samega sebe. Roževec budi samozaupanje in občutek vrednosti. Je odličen kamen za nosečnice in premagovanje krize srednjih let, tradicionalno pa velja za kamen plodnosti. Uporabljamo ga tudi za zdravljenje srčnih težav in ženskih bolezni, zato je odlično darilo za vas in vaše prijateljice.

AST-041