Luna s kristalom zeleni aventurin (Devica, Tehtnica, Vodnar)

Rojstni kamen za znamenja Vodnar, Rak ali Devica. Kdaj je bilo zadnjič, ko ste se zazrli gor v Luno? Čudovita in mirna, Luna je pristan našega notranjega čuta. Tako kot Luna osvetli prostor, osvetli tudi naš um. Predvsem pa je Luna simbol ženske, notranje boginje, ki biva v vsaki izmed nas.

18,00 €
Z davkom
Količina
Zadnji izdelki v trgovini

  • 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.) 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.)
  • Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.) Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.)
  • 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.) 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.)

Kdaj je bilo zadnjič, ko ste se zazrli gor v Luno? Čudovita in mirna, Luna je pristan našega notranjega čuta. Tako kot Luna osvetli prostor, osvetli tudi naš um. Predvsem pa je Luna simbol ženske, notranje boginje, ki biva v vsaki izmed nas, a danes težko pride na plano, saj smo ženske v modernem svetu izgubile stik s svojo ženskostjo.

Luna predstavlja vse žensko

Luna v astrologiji predstavlja vir ženske energije, tako kot Sonce predstavlja vir moške. Pri moškem pa je Luna prapodoba ženske, ki jo išče kot partnerko oziroma način oblikovanja njegovega odnosa do žensk. Domena Lune je ženski princip na splošno, torej tudi materinstvo, čustva, osebni interesi, instinkti, razpoloženje, potreba po dotiku, spremenljivost (faze), javnost, tekočine, plima in oseka, čustveni vzponi in padci. V zdravstvu vedo, ob katerih Luninih menah so krvavitve obilnejše, porodničarji so pripravljeni na večje število porodov ob polni Luni in tudi psihološke krize so pri nas ženskah ob polni Luni intenzivnejše.

Luna torej predstavlja žensko, ženo, mater, boginjo z izjemnim notranjim čutom in svojevrstno intuicijo. Problem pa je, ker smo ženske danes stik s svojo notranjo boginjo povsem izgubile. V časih, ko je bil človek še v intimni povezanosti z Naravo - tako fizično, kot duhovno - so ženske med mesečnim krvavenjem praznovale svojo ženskost, se negovale in častile druga drugo. Menstrualni cikel jim je prinašal modrost in vizijo. Danes, ko menstruaciji prepogosto vlada tabletka, ki izniči njene darove, danes, ko živimo v moškem svetu, kjer vladata tekmovalnost in pehanje za uspehom, pa je še posebej pomembno, da ženske ponovno pričnemo častiti svoj cikel.

Temu v pomoč je namenjen obesek kristalna Luna, s katero ponovno prebudite svojo notranjo boginjo in žensko energijo. Z obeskom kristalna Luna boste bolj dejavne, storile boste tisto, kar čutite in morate storiti za uresičitev svoje vizije. Dovolile si boste biti močne in vplivne tudi v moškem svetu, premagale boste omejujoče vzorce, zaradi katerih dvomite v lastne sposobnosti in lastno vrednost. Obesek kristalna Luna bo prinesel čas, ko se boste lahko uspešno znebile težav z denarjem, težav s samopodobo, težav v odnosih, skratka to bo čas, ko vas bo osvobodila vaša lastna volja in življenjska sila.

Kristalna Luna je namenjena temu, da se zaveste, kako ste čudovite. Da se zaveste, da obstaja žensko dojemanje življenja, ženski odnos do življenja in ženski način, ki je mnogokdaj bolj uspešen od moškega načina, po katerem sedaj živimo. Vse to vam omogoča obesek kristalna Luna, ki sem ga pripravila posebej za nas, ženske.

Kaj pa pomeni zeleni aventurin v obesku?

Čudovita zelena barva Aventurina vpliva na srčno čakro, ki je pri ženskah prav posebnega pomena. Zeleni aventurin celi srčne rane in spodbuja pritok ljubezni, zato je odlično darilo našim ljubljenim ženskam. Hkrati tudi blaži prekomerne čustvene reakcije, ki nam jih pogosto očitajo ter jih pretvarja v radost, vrača nam notranjo moč in blaženost miru. Blagoslovi nas z mirnim spancem, vodi nas k milini ter znotraj nas uravnoveša žensko energijo. Ima zelo globoko, intuitivno delovanje.

Zeleni aventurin tudi ustvarja občutke kreativnosti in mentalne jasnosti. Pomaga nam izbrati pravo pot ter v življenje pritegniti nove priložnosti. Povečuje naše voditeljske sposobnosti in odločnost, prinaša nam obilje in poslovni uspeh. S tem postavlja na glavo trditve, da ženske nismo rojene za podjetnice, saj s pomočjo Zelenega aventurina lahko rečemo: Podjetnost je ženskega spola!

Aventurin tudi simbolizira večno povezanost človeka z naravo in povezanost ženske z njenim menstrualnim ciklom. Ščiti nas pred negativnimi vplivi okolja, odpravlja stres, nemir in psihične težave. Dela nas potrpežljive, hkrati pa je odličen kamen za hujšanje in dosegaje zastavljenih ciljev.

AST-042