Luna s kristalom kamena strela (vsa znamenja)

Rojstni kamen za vsa znamenja. Z obeskom kristalna Luna ponovno prebudite svojo notranjo boginjo in žensko energijo. Kamena strela pa uravnoveša in revitalizira vse ravni ženskosti – fizično, mentalno, čustveno in duhovno – da lažje pridete v stik z notranjo boginjo. 

18,00 €
Z davkom
Količina

  • 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.) 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.)
  • Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.) Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.)
  • 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.) 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.)

Kdaj je bilo zadnjič, ko ste se zazrli gor v Luno? Čudovita in mirna, Luna je pristan našega notranjega čuta. Tako kot Luna osvetli prostor, osvetli tudi naš um. Predvsem pa je Luna simbol ženske, notranje boginje, ki biva v vsaki izmed nas, a danes težko pride na plano, saj smo ženske v modernem svetu izgubile stik s svojo ženskostjo.

Luna predstavlja vse žensko

Luna v astrologiji predstavlja vir ženske energije, tako kot Sonce predstavlja vir moške. Pri moškem pa je Luna prapodoba ženske, ki jo išče kot partnerko oziroma način oblikovanja njegovega odnosa do žensk. Domena Lune je ženski princip na splošno, torej tudi materinstvo, čustva, osebni interesi, instinkti, razpoloženje, potreba po dotiku, spremenljivost (faze), javnost, tekočine, plima in oseka, čustveni vzponi in padci. V zdravstvu vedo, ob katerih Luninih menah so krvavitve obilnejše, porodničarji so pripravljeni na večje število porodov ob polni Luni in tudi psihološke krize so pri nas ženskah ob polni Luni intenzivnejše.

Luna torej predstavlja žensko, ženo, mater, boginjo z izjemnim notranjim čutom in svojevrstno intuicijo. Problem pa je, ker smo ženske danes stik s svojo notranjo boginjo povsem izgubile. V časih, ko je bil človek še v intimni povezanosti z Naravo - tako fizično, kot duhovno - so ženske med mesečnim krvavenjem praznovale svojo ženskost, se negovale in častile druga drugo. Menstrualni cikel jim je prinašal modrost in vizijo. Danes, ko menstruaciji prepogosto vlada tabletka, ki izniči njene darove, danes, ko živimo v moškem svetu, kjer vladata tekmovalnost in pehanje za uspehom, pa je še posebej pomembno, da ženske ponovno pričnemo častiti svoj cikel.

Temu v pomoč je namenjen obesek kristalna Luna, s katero ponovno prebudite svojo notranjo boginjo in žensko energijo. Z obeskom kristalna Luna boste bolj dejavne, storile boste tisto, kar čutite in morate storiti za uresičitev svoje vizije. Dovolile si boste biti močne in vplivne tudi v moškem svetu, premagale boste omejujoče vzorce, zaradi katerih dvomite v lastne sposobnosti in lastno vrednost. Obesek kristalna Luna bo prinesel čas, ko se boste lahko uspešno znebile težav z denarjem, težav s samopodobo, težav v odnosih, skratka to bo čas, ko vas bo osvobodila vaša lastna volja in življenjska sila.

Kristalna Luna je namenjena temu, da se zaveste, kako ste čudovite. Da se zaveste, da obstaja žensko dojemanje življenja, ženski odnos do življenja in ženski način, ki je mnogokdaj bolj uspešen od moškega načina, po katerem sedaj živimo. Vse to vam omogoča obesek kristalna Luna, ki sem ga pripravila posebej za nas, ženske.

Kaj pa pomeni kamena strela v obesku?

Kamena strela zaradi svojih sijajnih učinkov in lastnosti veže zemeljsko in vodno sevanje nase in ju spremeni v pozitivno energijo. Kamena strela je prinašalka svetlobe. S svojimi harmoničnimi vibracijami spremeni resonanco naših čaker v pozitivno - tako očisti celotno avro. Točno tako kot vsaka ženska nase veže negativna čustva, nemir in jezo ter jih spremeni v pozitivno silo, s katero lahko premaga vse prepreke. Kristal kamena strela v kombinaciji z obeskom Luna sprošča energijske blokade ter čisti duha in dušo. Ženskam daje sposobnost za pravilno odločanje ter pripomore k večjemu sprejemanju in senzibilosti v partnerstvu.

Obesek Luna s kameno strelo uravnoveša in revitalizira vse ravni ženskosti – fizično, mentalno, čustveno in duhovno. Povečuje psihične sposobnosti žensk, koncentracijo in spomin. Usklajuje vse čakre, da lažje dosežemo stopnjo nirvane z našo notranjo boginjo. Kamena strela je namreč kamen magije, odličen za programiranje. Krepi duhovno zavest in stopnjuje proces duhovnega prebujenja ženske boginje. Predstavlja silo, nabito z magično močjo, simbolizira dušo in ženski razum. Prav tako ženskam prinaša svetlobo in življenjsko radost, ter nam pomaga uresničiti srčne želje. Je takorekoč nepogrešljiv pomočnik na poti duhovnega razvoja.

AST-044