Lovilec SANJ in USPEHA s kristalom turkiz (za vsa znamenja)

Z nošenjem Astro lovilca sanj in uspeha se ujamejo vse negativne sile, preden vstopijo v naše telo, skozi luknjo v sredini pa pronicajo zgolj vizije, uspeh in lepe sanje. Lovilec sanj in uspeha je zaščitni talisman in hkrati magnet za uspeh. 

18,00 €
Z davkom
Količina
Zadnji izdelki v trgovini

  • 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.) 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.)
  • Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.) Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.)
  • 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.) 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.)

Pomen LOVILCA SANJ in USPEHA

Z nošenjem Astro lovilca sanj in uspeha se ujamejo vse negativne sile, preden vstopijo v naše telo, skozi luknjo v sredini pa pronicajo zgolj vizije, uspeh in lepe sanje. Lovilec sanj in uspeha je zaščitni talisman in hkrati magnet za uspeh.

Lovilec sanj je v kulturah ameriških domorodcev ročno izdelan predmet, osnovan na obroču (tradicionalno iz vrbe), v katerega je vpletena mreža. Lahko je tudi okrašen z različnimi predmeti, največkrat so to peresa. Indijanci verjamejo, da so sanje sporočila duhov iz onstranstva. Nekateri verjamejo, da lovilci sanj privlačijo sanje v svoje mreže, dobri duhovi najdejo pot skozi luknjo ter lebdijo med posvečenimi peresi nad spečimi ljudmi, slabi duhovi pa se ujamejo v mreže in se stopijo v jutranjem soncu. Spet drugi verjamejo, da cele noči lovi sanje, dobre in slabe in jih shrani, da se jih zjutraj spomnimo.

Tako kot se v pajkovo mrežo ujame in obdrži vse, kar pride v kontakt z mrežo, se tudi z nošenjem Astro lovilca sanj in uspeha ujamejo vse negativne sile, preden vstopijo v naše telo. Astro lovilec sanj in uspeha je sestavljen iz 11 lukenj v vsakem krogu, kar je skupno 44 lukenj oziroma polj. 4 krogi pomenijo vse 4 strani neba, torej združujejo naš univerzum. Poglavitna pa je 45 luknja, ki se nahaja v sredini. Skoznjo do nas prihajajo le lepe sanje, vizije in uspeh, ki prihajajo tudi skozi preostale luknje, a skozi srednjo luknjo v največji meri.

Lovilec sanj je sestavljen tudi iz treh orlovih peres, ki ponazarjajo pogum moških in iz treh turkiznih kroglic, ki ponazarjajo modrost žensk, zato se v njem prepletata moška in ženska energija - najboljše moške in ženske lastnosti, ki jih potrebujeta oba spola, za lovljenje svojega uspeha.

Število tri pa z vidika treh peres in treh kamenčkov:

  • kaže na osebno rast.
  • predstavlja popolnost in izpolnitev ter vse, kar lahko prispeva k osebnostni celovitosti.
  • prinaša srečo, ki ima trojni vidik. Če se zgodi sreča, bosta sledila še dva srečna dogodka.
  • predstavlja tudi avtoriteto in ambicije.
  • vlada zakonu, denarju in veri.
  • tri pomeni sedanjost, preteklost in prihodnost.

Nekdaj so bili lovilci sanj narejeni predvsem iz lesenih obročev vrbe ali korenin ostalih dreves in pleteni z vlakni zelišč. Indijanci so verjeli, da se lahko v sanjah ozdravijo in odpravijo negativne kreacije človeškega uma, ki jih um ustvari čez dan, zato so bili hvaležni vsem lepim vizijam ki so jim pomagale uspešno in pozitivno preživeti naslednji dan. Astro lovilec sanj in uspeha je narejen iz kovine, ki predstavlja moč in neuničljivost - opominja nas, da se kljub preizkušnjam in začasnemu neuspehu nikoli ne zlomimo, hkrati pa nas obvaruje pred slabimi stvarmi, ki se ujamejo v energetsko mrežo, ki jo lovilec sanj in uspeha ustvari okoli telesa.

Kako ČISTIMO lovilec sanj?

Lovilec sanj je dobro vsake toliko časa prekaditi s kadilom in posušenim žajbljem in ga postaviti na okensko polico, da ga obsije mesečina. Tako ga očistimo slabih stvari, ki so se nanj ujele. Ker ne razmišljamo in delujemo vsi na enak način, nimamo vsi enakih sanj, prav tako ne uspehov. Vsak posameznik mora imeti svoj lovilec sanj, zato ga nikoli ne posojamo!

LEGENDA O LOVILCU SANJ

Zgodba govori o šamanu, ki je bil zelo bolan in okužen s slabimi sanjami in vizijami. Odpravil se je v gozd in si tam poiskal prostor za prenočitev. Zaspal je z obešenim zdravilnim krogom nad seboj, z namenom, da se pozdravi. To noč je pajek našel pot do kroga in začel plesti mrežo. V zelo kratkem času je mreža pokrila ves krog z izjemo luknje v sredini. Kot bi bilo namenjeno je ponoči priletela sova in spustila pero, ki se je ujelo v center mreže, s katerega je nato viselo. Ob sončnem vzhodu se je šaman zbudil iz mirnega spanca, osvobojen slabih sanj in tudi njegove bolezni ni bilo več. Pogledal je v zdravilni krog, čuteč, da je to razlog njegove ozdravitve. Ko je ugledal pajkovo mrežo in pero, ki je viselo iz luknje v središču kroga je ugotovil pomen obeh. Navdušen je bil nad delovanjem obroča, mreže in peresa zato je to ugotovitev začel širiti naprej. Od takrat je bil predmet, kasneje imenovan lovilec sanj, uporabljen kot vodstvo in zaščito spečim.

SLIKA JE SIMBOLIČNA.

AST-030