• Znižana cena

Katarinin Amulet Angelov

Angelski obesek ima moč vulkanskih mineralov, ki temelji na starodavnih naukih, s katerimi nam nudi zaščito pred negativnimi energijami ter krepi naše telo in um. Spodbuja pozitiven pretok energije in s tem vzdržuje ravnovesje v telesu na nivoju vsake telesne celice. 

27,20 € - 20%
34,00 €
Z davkom
Količina

  • 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.) 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.)
  • Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.) Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.)
  • 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.) 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.)

Angelski Amulet ali Quantumski obesek je izdelan iz naravnih mineralov, ki proizvajajo skalarno energijo. Ta energija nam pomaga povečati in izboljšati biopolje telesa, spodbuja pozitiven pretok energije in s tem pomaga vzdrževati ravnovesje v telesu.

Za najboljše rezultate je amulet potrebno nositi okoli vratu vsaj 8 ur dnevno, in sicer najmanj 4 zaporedne dni. Ko nosite Katarinin Angelski talisman je pomembno, da popijete najmanj 8 kozarcev navadne vode dnevno, še bolje, če je to očiščena oziroma energijsko bogata voda, ki si jo pripravite ravno s pomočjo Angelskega amuleta.

Kako še uporabiti amulet?

  • Katarinin amulet postavite neposredno na prizadete dele telesa, na primer kolena, hrbet, gležnje, na predel jeter, ledvic, srca ... za lajšanje togosti sklepov ali drugih bolečin.
  • Obesek oziroma Amulet položite na čelo proti glavobolu, migreni in za večjo sprostitev.
  • Če ga položite preko trebuha na predel želodca, bo omilil bolečine in spodbudil izločanje želodčnih sokov, kar bo pomagalo pri boljši prebavi.
  • Pripravite energijsko obogateno in prečiščeno vodo za pitje, za umivanje, kopanje ali zalivanje rastlin (amulet postavite pod kozarec ali steklenico s pitno vodo za vsaj 20 minut na 500 ml vode).
  • Amulet postavite v hladilnik, saj bo ohranil živila sveža dlje časa. Tako lahko znižate temperaturo hladilnika in prihranite električno energijo.
  • Zapri oči in postavi amulet čez oči, da ublažiš zabuhlost in napetost. Amulet namreč izboljša presnovo in krvni obtok ter s tem razbremeni oči in odstrani nelagodne občutke.


Angelski Amulet je sveti talisman, ki bo okrepil in omogočil vašo božansko luč, s tem pa vam bo pomagal premagati ovire in vnesti ravnotežje, miru, zdravja in blaginje v vaše življenje. Ta mogočni Angelski obesek ima moč vulkanskih mineralov, ki temelji na starodavnih angelskih naukih, s katerimi nam nudi zaščito in krepitev našo moč, da bolj celostno zaobjamemo življenje.

AST-047