• Samo na spletu
  • Znižana cena

Tvoj osebni horoskop 2024

Personalizirana knjiga Tvoj osebni letni horoskop 2024 je narejena po meri posameznika in samo ZATE! Si lahko privoščiš, da v letu 2024 ne boš pripravljen/a? Prejmeš jo v obliki elektronske knjige na svoj e-poštni naslov.

36,00 € - 20%
45,00 €
Z davkom

Prilagoditev izdelka

Ne pozabite shraniti vaših prilagoditev, da boste lahko dodali v košarico
  • Največ 250 znakov
  • Največ 250 znakov
  • Največ 250 znakov
  • Največ 250 znakov
  • Največ 250 znakov
  • Največ 250 znakov
Količina

  • 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.) 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.)
  • Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.) Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.)
  • 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.) 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.)

Kaj ti prinaša leto 2024?

Personalizirana knjiga Tvoj osebni letni horoskop 2024 je narejena po meri posameznika in samo ZATE! Si lahko privoščiš, da v letu 2024 ne boš pripravljen/a na vse, kar prihaja? S knjigo Tvoj osebni horoskop 2024 boš lažje:

- izkoristil/a vse ponujene priložnosti,

- se izognil/a potencialnim pastem,

- uresničil/a svoje načrte,

- leto 2024 spremenila v uspeh.

Leto 2024 bo na splošno zelo pomembno, saj bodo univerzalne energije stremele k harmoniji na našem planetu, poleg tega pa bodo spodbujale našo dušo, da se odpre neverjetnim, novim stvarem. Torej, zakaj se ne bi pripravil/a na leto, ko boš lahko povečal/a svojo raven vibracij in okrepil/a svoje zavedanje ter na ta način dosegel/a vse, kar si želiš?

S POMOČJO KNJIGE "TVOJ OSEBNI HOROSKOP 2024":

- TI NE BO UŠLA NOBENA PRILOŽNOST, saj te tvoj osebni horoskop na 31+ straneh opozori na dneve in časovna obdobja, ki so še posebej ugodna zate.
- IZOGNIL/A SE BOŠ SKRITIM PASTEM, saj boš s pomočjo opozoril in nasvetov pozorna na dneve, mesece v katerih bo nate vpliv planetov negativen.
- DOBIL/A BOŠ NASVET ZA VSAK DAN V LETU 2024 - na 31+ straneh nate čaka nasvet za vsak dan v prihajajočem letu. Tako boš leto 2024 prebrodi/a uspešno in brez prask.

TVOJ OSEBNI VODNIK

Pozabi na občutek negotovosti in zaskrbljenosti. Leto 2024 bo s pomočjo osebnega vodnika narejenega posebej zate TVOJE LETO! Naroči ga še danes in pri tebi bo v roku 3-5 dni od oddaje naročila! Prejmeš jo v obliki elektronske knjige na svoj e-poštni naslov.

Pred zaključkom naročila preveri, prosim, tudi resničnost podatkov!

AST-062