• Samo na spletu
 • Na razprodaji!

Planer 2021

Magični planer 2021 bo postal tvoj osebni vodnik in svetovalec za leto 2021. Čakajo te najrazličnejši celoletni horoskopi, rituali za zaščito obilje in ljubezen, magične mandale, modrosti prastarih slovenskih pregovorov, ter ostala bogata vsebina. To pa še ni vse, poleg planerja prejmeš še SPECIALNO DARILO. Dodatno knjigo energijski priročnik 2021!

25,00 €
Z davkom
Količina
Za naročilo pokličite na 01 600 77 00

 • 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.) 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.)
 • Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.) Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.)
 • 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.) 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.)

Kaj leto 2021 prinaša zate?

Tvoj osebni vodnik skozi leto 2021

Magični planer 2021 bo postal tvoj osebni vodnik in svetovalec za leto 2021. Čakajo te najrazličnejši celoletni horoskopi, rituali za zaščito obilje in ljubezen, magične mandale, modrosti prastarih slovenskih pregovorov, ter ostala bogata vsebina. To pa še ni vse, poleg planerja prejmeš še SPECIALNO DARILO. Dodatno knjigo energijski priročnik 2021, v katerem se skriva bogata vsebina z energijskimi nasveti za leto 2021 - zate!

S POMOČJO DVEH KNJIG PLANERJA 2021 IN PRIROČNIKA:

 • TI NE BO UŠLA NOBENA PRILOŽNOST VEČ, saj te bo magični planer 2021 opozoril na dneve in časovna okna, ki so še posebej ugodna zate! Kdaj na sestanek za povišico, kdaj je pravi dan za zmenek, kdaj za hujšanje…
 • IZOGNIL/A SE BOŠ SKRITIM PASTEM, saj boš s pomočjo rituala za zaščito, opozoril in nasvetov, ter starih slovenskih modrosti, pozorna na dneve, v katerih vpliv planetov ni optimalen zate.
 • DOBIL/A BOŠ NASVET ZA VSAK DAN V LETU 2021! V teh dveh izjemnih sopotnikih za leto 2021 te čaka nasvet in energijska analiza čisto vsakega dneva, ki te čaka v letu 2021! Poleg tega pa planer vsebuje še koledarje za prihodnja leta, s prihajajočo energijo vladajočega planeta. 
 • TVOJ OSEBNI MOTIVATOR - PLANER IN SVETOVALEC - PRIROČNIK Planer 2021 je ustvarjen po tvoji meri, saj te bo vsak dan opomnil, da ne pozabiš na gibanje, stik s svojo Dušo, sproščanje in zadostni vnos tekočine. V priročniku pa te čakajo tudi poglobljeni nasveti za vsa horoskopska znamenja in najrazličnejše horoskopske napovedi in analize za celo leto!

NAJ BO LETO 2021 TVOJE MAGIČNO LETO!

Za to bodo poskrbeli rituali in magične mandale, skozi katere, se ti bo aktivirala osebna energijska podpora - ki jo potrebuješ - za osebni preboj in uspeh, na najrazličnejših področjih!

 • TVOJ OSEBNI VODNIK DO NAJSREČNEJŠEGA LETA

S planerjem 2021, v tvojem življenju ne bo več občutka zaskrbljenosti ali strahu. Energijska naslovnica s simbolom večnega vozla, bo delovala kot srečni amulet za aktivacijo obilja. Nasveti, ki te čakajo v planerju pa bodo v tvoje življenje tlakovali pod do sreče. 

 • NAJ BO LETO 2021 TVOJE LETO!

Ne prepuščaj svoje sreče v roke drugih. S pomočjo planerja in specialnega astro priročnika, boš imel/a pri sebi vse energijske ključe, za aktivacijo najlepših energij v svojem življenju! Naroči svoj izvod še danes, čez 2-3 dni, pa bodo vse skrivnosti v tvojih rokah. Zaloga je omejena!

 • NAROČI SVOJ PLANER IN PRIROČNIK ŠE DANES! 

Ekipa Astrolife.si in Angelca.si bo poskrbela za hitro dostavo tvojega Planerja 2021 in priročnika! Za naročilo pokličite na 01 600 77 00.

AST-090