Mandala RESNICE

Mandala RESNICE bo v vaš osebni prostor privabila resnico, modrost, nova spoznanja in moč. Z mandalo boste odprli svojo zavest ter spoznali svoj resnični potencial in zmožnosti. 

24,00 €
Z davkom
Količina

  • 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.) 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.)
  • Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.) Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.)
  • 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.) 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.)

Moje duhovno potovanje me je vodilo k spoznanju skrivnostnih moči MANDALE RESNICE. Mandala, ki v sebi nosi izjemno moč in energijo, bo v vaše življenje prinesla nova spoznanja, mir v umu in duhu ter AKTIVIRALA moč, s katero boste lažje PREPOZNALI svojo resnično vrednost.

Podoba mandale RESNICE predstavlja spoznanje. Spoznanje, da se v vas skriva nekaj več. Četudi tega še ne poznate ali si ne želite, boste z meditacijo in mandalo razkrili marsikatere resnice. Pustite, da je duh vaš vodnik. Začnite ljubiti vsak trenutek življenja. Najdite umirjenost uma. 

Zeleni odtenki mandale predstavljajo mir, naravo in srčno čakro. Z osredotočanjem na mandalo boste v sebi začutili ljubezen in lahkotnost. Modri odtenki pa vas bodo obvarovali negativnih misli. Umirili bodo vaš um, telo in duha. Lažje se boste izrazili, saj se bo okrepilo delovanje grlene čakre. Ker boste v stiku s samim seboj, boste prepoznali tudi to, kar je skrito in neznano, kar ponazarja črna barva. Spoznali boste vse vidike svoje osebnosti: negativne in pozitivne, zaradi česar boste kot oseba bolj celoviti. 

Delovanje obeska Mandala resnice

Mandala resnice bo v vaše življenje prinesla NOVA SPOZNANJA, boljše RAZUMEVANJE in RESNICO. Ker bo aktivirala vašo moč, zlasti komunikacijske sposobnosti, boste v sebi prepoznali svojo resnično vrednost. Ne glede na to, v kakšni situaciji se boste znašli, bo mandala POZITIVNO delovala na vas in prebudila vašo željo po odkrivanju resnice. Lažje boste prepoznali laži, slabe namene in negativne vplive drugih. Resnica v življenju bo prinesla pozitivne spremembe na vseh področjih vašega življenja: omogočila bo napredek, osebno in duhovno rast ter spoznanje vseh vidikov osebnosti - dobrih in slabih.

Uporaba mandale

Energija mandale bo pozitivno vplivala na vaše telo in duha. Če nosite že imate katerega izmed drugih obeskov (verižic), jih za 14 dni odložite in v tem obdobju nosite samo obesek "Mandala resnice". Na ta način boste lažje spoznali učinke mandale in resnično aktivirali njene energije. Po dveh tednih lahko ponovno nosite tudi ostale obeske (verižice). Naj mandala v vaše življenje privabi resnico, mir, svetlobo in pozitivno energijo.

Če bo vaš um začel bežati od ene misli do druge (med vsakodnevnimi opravili), se preprosto osredotočite na lepoto mandale. Poglobite se v vzorce mandale: prepustite se podobi, zaplavajte v njej in dovolite, da absorbira vso vašo pozornost. Ko se boste osredotočili na mandalo, se boste počutili lahkotneje, pojavile se bodo intuitivne misli. Sprostite se in se prepustite mislim ter občutkom, ki bodo privreli na plan. Če se boste počutili izgubljeno, neprijetno ali negotovo, se preprosto osredotočite na mandalo. 

Moja mantra

Z mandalo RESNICE boste lažje programirali svoje misli in začeli živeti življenje, ki si ga želite. JAZ SEM sta najmočnejši besedi, ki ju lahko izrečete. Sta močnejši od podzavestnih prepričanj, s katerimi se sami programirate. Dobesedno vam povesta, kako se počutite oziroma vam sporočita stanje uma in telesa. Z »JAZ SEM« univerzumu sporočite, naj oblikuje realnost, ki ustreza besedi, ki jo izberete kot naslednjo. Za aktivacijo energij in mandale naglas izrecite: »Jaz sem RESNICA.« »Jaz sem MOČ.«

Vsak dan si zato vzemite nekaj minut zase in meditacijo. Umirite svoj dih, nato pa si predstavljajte, kako se potapljate v podobo mandale in kako vam ta razkriva nove modrosti – o sebi in svetu.

AST-080