Mandala RAVNOVESJA

Mandala RAVNOVESJA bo prebudila čudež, ki ste vi. Dala vam bo pogum, da ponovno vzpostavite stik z resničnim jazom in se podate na pot, ki si jo želite. Aktivirala bo vašo moč in spoznanje, da lahko v življenju najdete ravnovesje med vsemi področji.

24,00 €
Z davkom
Količina

  • 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.) 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.)
  • Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.) Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.)
  • 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.) 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.)

Moje duhovno potovanje me je vodilo k spoznanju skrivnostnih moči MANDALE RAVNOVESJA. Mandala, ki v sebi nosi izjemno moč in energijo, bo v vaše življenje prinesla ravnovesje, harmonijo, ljubezen in mir ter AKTIVIRALA moč, s katero boste lažje MANIFESTIRALI vse svoje želje. 

Podoba mandale RAVNOVESJA predstavlja med umom, telesom in duhom. Če želite živeti uravnoteženo in srečno, morate biti tako čustveni kot razumski oziroma se zanesti tako na um kot dušo. Včasih pa pri tem nastane težava, saj se težje prisluhne obojemu. Pogosto sledite le enemu.

Podoba mandale, ki vas vabi v središče, simbolizira fokus in koncentracijo, zaradi česar boste lažje našli ravnovesje in mir v svojem življenju. Z meditacijo in predstavljanjem, kako vas vabi središče, boste manj dovzetni za zunanje vplive in pritiske in vplive.

Krog v mandali simbolizira štiri strani neba in štiri elemente, prav tako pa se povezuje z menjavo letnih časov, zaradi česar boste kadarkoli našli ravnovesje. Zeleni odtenki v mandali bodo povečali vašo zmožnost ljubiti in nežnosti. V sebi boste začutili umirjenost, kar bo pomembno vplivalo na vsa področja. Tudi poslovno in finančno, saj bodo rumeni odtenki prebudili vaš tok razmišljanja. Prav tako boste ponovno našli veselje, na obrazu pa se bo narisal nasmeh. Ker ne boste »togi«, bo marsikatero negativno čustvo odšlo iz vašega življenja, nadomestilo pa ga bo upanje, pogum in zaupanje vase.

Delovanje obeska Mandala ravnovesja

Mandala ravnovesja bo v vaše življenje prinesla MIR, LJUBEZEN in UPANJE. Ker bo aktivirala vašo moč, boste v sebi začutili, da ste zmožni veličine. Ne glede na to, v kakšni situaciji se boste znašli, bo mandala POZITIVNO delovala na vas in prebudila vaše misli. Lažje boste prepoznali negativno in se od njega distancirali. Ravnovesje bo vodilo k pozitivnim spremembam na vseh področjih vašega življenja: priklicalo bo ljubezen, obilje, blagostanje in boljše počutje. 

Uporaba mandale

Energija mandale bo pozitivno vplivala na vaše telo in duha. Če nosite že imate katerega izmed drugih obeskov (verižic), jih za 14 dni odložite in v tem obdobju nosite samo obesek "Mandala ravnovesja". Na ta način boste lažje spoznali učinke mandale in resnično aktivirali njene energije. Po dveh tednih lahko ponovno nosite tudi ostale obeske (verižice). Naj mandala v vaše življenje privabi ravnovesje, mir, svetlobo in energijo ljubezni.

Če bo vaš um začel bežati od ene misli do druge (med vsakodnevnimi opravili), se preprosto osredotočite na lepoto mandale. Poglobite se v njene vzorce: prepustite se podobi, zaplavajte v njej in dovolite, da absorbira vso vašo pozornost. Ko se boste osredotočili na mandalo, se boste počutili lahkotneje, pojavile se bodo intuitivne misli. Sprostite se in se prepustite mislim ter občutkom, ki bodo privreli na plan. Če se boste počutili izgubljeno, neprijetno ali negotovo, se preprosto osredotočite na mandalo.

Moja mantra

Z mandalo RAVNOVESJA boste lažje programirali svoje misli in začeli živeti življenje, ki si ga želite. JAZ SEM sta najmočnejši besedi, ki ju lahko izrečete. Sta močnejši od podzavestnih prepričanj, s katerimi se sami programirate. Dobesedno vam povesta, kako se počutite oziroma vam sporočita stanje uma in telesa. Z »JAZ SEM« univerzumu sporočite, naj oblikuje realnost, ki ustreza besedi, ki jo izberete kot naslednjo. Za aktivacijo energij in mandale naglas izrecite: »Jaz sem RAVNOVESJE.« »Jaz sem MIR.«

Vsak dan si zato vzemite nekaj minut zase in meditacijo. Umirite svoj dih, nato pa si predstavljajte, kako se potapljate v podobo mandale in kako vam ta razkriva nove modrosti – o sebi in svetu.

AST-083