Kovanec moči in skladnosti

Kovanec moči in skladnosti ti bo pomagal manifestirati želje, povečati notranjo moč, očistiti se negativnih energij (v telesu in prostoru), izboljšati odnose vseh vrst, preprečiti slabe vplive in aktivirati zakon privlačnosti.

37,00 €
Z davkom
Količina

  • 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.) 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.)
  • Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.) Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.)
  • 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.) 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.)

Cho Ku Rei ali simbol moči

Reiki simbol moči ali »Cho Ku Rei«, kar pomeni usmeriti moč vesolja sem, vam bo pomagal ustvariti pozitivno energijo in vzdušje ter nudil zaščito na vseh ravneh: telesni, duhovni, čustveni in intelektualni. Povečal bo pretok življenjske energije v vašem telesu ter pomagal pri osebni rasti. Simbol je ključ do višjih ravno zavedanja in manifestiranja. Sami ga lahko aktivirate tako, da si ga vizualizirate in trikrat izgovorite njegovo ime: Cho Ku Rei (izgovorjava ČO-KU-REI).

Čisti negativne energije

Uporaba simbola pomena je koristna pri čiščenju vseh zastalih energij v telesu in bivalnih prostorih.

Zagotavlja zaščito

Uporaba simbola na vsaki čakri deluje kot ščit in ščiti osebo pred negativnimi energijami. Reiki deluje na različnih ravneh (fizično, čustveno, duhovno) in Cho Ku Rei bo tako zagotovil zaščito na vseh ravneh.

Krepi odnose

Okrepitev voščilnic, daril in vizitk s Cho Ku Reiom bo okrepila tako osebne kot poklicne odnose, kar bo prineslo najvišje dobro za vse vpletene stranke.

Aktivira zakon privlačnosti

Simbol moči je izjemno orodje pri aktivaciji zakona privlačnosti. Svoje afirmacije okrepite z vizualiziranjem podobe simbola, vsak stavek pa zaključite z izrazom »za najvišjo dobro vseh«. S tem boste zagotovili, da se ne boste zavezali določenemu izidu, ampak ostali odprti za nove in kreativne rešitve ter izkušnje.

Ni omejitev glede tega, kaj lahko storite. Moč je vse v vaših mislih, zato naj vas vodijo jasni nameni pri uporabi simbola.

Geometrijski simbol

Kvadrat

Simbol kvadrata pomeni štiri letne čase, štiri smeri neba in štiri elemente. Ker je štirica povezana z materialnimi stvarmi, kvadrat prikazuje tudi stabilnost in trdnost ter materialno.

Krog

Krogi predstavljajo duhovni aspekt, saj so neskončni in večni. Simbolizirajo enotnost in celost ter zaščito – ščitijo pred zunanjimi vplivi in hranijo tisto, kar je znotraj.

Simbol kvadrata in kroga predstavlja nebo in zemljo oziroma duhovno in materialno. Ponazarja zemeljske meje, ki so ločene od krožnice – od neba, ki je neskončno. Prikazuje nekakšen ples med zemljo in nebom. To je presenetljivo globok koncept, ki so se ga zavedala že antična ljudstva.

Pika znotraj kroga pa simbolizira harmonijo moške in ženske energije oziroma zlitje obeh skupaj. Iz nje se širi osem ravnih črt, kar predstavlja popolnost in regeneracijo.

Kako ga uporabljati?

Dve plati kovanca vam bosta pomagali doseči stabilnost v življenju, vas zaščitili pred negativnem in omogočili, da vas prebudili občutek enosti, zaradi česar boste postali bolj povezani s svojo dušo in okoljem, ki vas obdaja. Nosite ga lahko v žepu, denarnici ali ga imate postavljenega v prostoru, kjer se največ zadržujete. Polnite ga tako, da ga za nekaj čas položite na sočno svetlobo, po potrebi pa enkrat do dvakrat mesečno očistite pod tekoči vodo in nato dobro osušite.

AST-074