Steklenička ljubezni z zelenim srcem

Steklenička ljubezni bo v vaše življenje prinesla ljubezen, enotnost, vzajemnost, senzualnost, ženskost in privlačnost. Pomagala vam bo, da začnete živeti z odprtim srcem in sprejeti odločitev za hojo po duhovni poti.

18,00 €
Z davkom
Količina

  • 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.) 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.)
  • Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.) Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.)
  • 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.) 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.)

Navdihujoč obesek Steklenička ljubezni je neke vrste komunikacija z vesoljem. Svojo iskreno željo vstavite v srce in jo zapečatite z mantro »Kama Deva Gayatri Mantra«. Ta vam bo pomagala v življenje privabiti vse, kar je povezano z ljubeznijo: romantiko, intimno povezanost in sorodno dušo. Energije univerzuma bodo željo vodile skozi proces uresničitve in jo podpirale na njeni poti, vam pa omogočila nova, duhovna spoznanja.

Kam bodo energije vesolja vašo željo vodile in kako dolgo bo trajalo, da se bo uresničila, ne boste takoj vedeli, boste pa spoznali skrivnost življenja – in ta je, da je skrivnost življenja posameznik sam. V vsakem izmed nas se skriva čudovita moč in srčnost. Imamo zmožnost navdihovati druge in jim pomagati prepoznati resnico, zato nikar ne precenjujte moči uma in luči srca.

Meditacija v srcu

Vsak dan si vzemite čas zase. Nadenite si verižico in prisluhnite srcu. Ko bo to govorilo, bo vse drugo utihnilo. Pogledali boste navznoter v svoja čustva in odkrili, katere lastnosti ne razvijajte dovolj. Ko boste meditirali v srcu, boste dobili možnost identifikacije z veseljem in zadovoljstvom, to pa lahko postane trajno. Meditacija v srcu bo pomagala, da spoznate, da je vaša sposobnost sprejemanja brezmejna. Če boste skozi življenje hodili s svojim srcem in bili odprti za duhovnost, boste občutili, da imate nešteto priložnosti za srečo in ljubezen.

Simbol srca in steklenice

Na duhovni ravni je steklenica simbol za krog, za načelo zmožnosti oziroma sposobnosti, da nekaj lahko naredite, in odmaknjenosti – npr. v svoj svet.

Srce pa je že dolgo v različnih kulturah prepozno kot simbol ljubezni, dobrodelnosti, veselja in sočutja ter resnice. Ponekod ponazarja tudi sanje, zdravljenje, intuicijo in preobrazbo. Simbol izhaja iz grafične upodobitve narobe obrnjenega trikotnika, kar simbolizira plovilo, v katerem se pretaka ljubezen. Narobe obrnjeni trikotnik je tudi ezoterični simbol ženske moči.

Zeleno srce

Zelena barva simbolizira rast, harmonijo, svežino in plodnost. Pomagala vam bo občutiti varnost in povezavo z vsem, kar se dogaja okrog vas, zlasti z naravo. Lažje boste premagali dvome, sramežljivost in pretirano čustvovanje.

AST-061