Obesek polmesec s svetlečim srcem modre barve

Lunin polmesec predstavlja moč lune. Edinstven obesek bo prebudil notranjo moč, pripomogel k skladnosti duše in telesa ter razuma. Energija obeska vas bo spodbujala k premikanju osebnih meja in ustvarjanju nenehnih priložnosti, da si ustvarite življenje, ki bo skladno z vašimi željami in vrednotami.

20,00 €
Z davkom
Količina

  • 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.) 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.)
  • Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.) Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.)
  • 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.) 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.)

Luna je ženski simbol, povezana z boginjami in ženskim principom. Že več kot 30.000 let se pojavlja v umetnosti in duhovnosti.

Simbol polmeseca najdemo že pri starih Grkih, v zgodnjih astroloških zapisih. V starodavnih, antičnih zapisih pa je omenjen v povezavi z boginjama Diano in Ištar. Predstavlja ženski princip, nedolžnost, čistost in devištvo. V latinskem jeziku beseda polmesec (lat. »crēscēns«) pomeni rasti, cveteti, nekaj ustvariti in prinesti v ospredje.

Ko polmesec ugledamo na nebu, nas navdihne in vodi v razmišljanje o naših sanjah in idejah ter njihovi uresničitvi. Magi iz Mezopotamije in stare Perzije so vsak mesec slavili moč polmeseca, dandanes pa menihi v Tibetu ohranjajo tradicijo z mesečnimi proslavami. Tudi novo letna slavljenja so povezana z luninim polmesecem, s tem pa nove energije in priložnosti, da kot osebe zrastemo in se preobrazimo v nekaj edinstvenega in celovitega.

Lunin polmesec predstavlja moč lune, ki bo vzbudil razmišljanje preko osebnih meja in povečal dovzetnost za čarobne energije okrog vas.

Lunin polmesec in srce napolnite vsak dan z energijo sonca. Približno 10 do 15 minut ga pustite na dnevi svetlobi ali pod umetno lučjo. Naravna svetloba je bolj priporočljiva, saj bo nase prevzel tudi energijo toplote in pozitivnosti.

Kako deluje?

Opolnomočite se z lunin polmesecem in srcem, ki izžareva čudovito modro barvo. Morsko modra barva je barva zaupanja in odgovornosti ter iskrenosti in zvestobe. Pomagala vam bo prepoznati moč in dala občutek zaupanja v svoje odločitve. Občutili boste varnost in lažje prevzeli nadzor nad življenjem, zlasti v težkih trenutkih življenja. Modra barva vam bo usmerila na pravo pot, k sprejetju pravih odločitev, predvsem pa prinesla ljubezen in odločitev, da se postavite zase in si najdete čas za sprostitev – fizično in duhovno.

Modra barva bo zmanjšala dovzetnost za stres, k sebi ne boste privabljali negativnih energij in oseb. Začutili boste svobodo, prerezali vezi z vsem, kar vas v modernem svetu omejuje in obremenjuje. Okrepila bo vašo moč izražanja in sposobnost komunikacije ter izboljšala duhovno perspektivo.

Obesek polmesec vas bo opominjal, da se v temi vedno skriva vir svetlobe, četudi majhen. Zato je tudi v življenju treba v najtežjih trenutkih razmišljati pozitivno in verjeti, da za najtemnejšo močjo pride najsvetlejša zora.

Zakaj izbrati ravno ta obesek?

Lunin polmesec s srcem modre barve bo poudaril in spodbujal:

  • zaupanje in integriteto
  • zanesljivost in vztrajnost
  • nežnost in skrbnost
  • idealizem in urejenost
  • prednost in razmišljanje
  • umirjenost
  • obzirnost

Luna odraža skrivnost in magičnost, kar se lahko kaže tudi v nas samih. Obesek polmesec bo prebudil nova, globlja spoznanja.

AST-050