• Samo na spletu

Osebna rojstna karta

Si lahko privoščiš, da ne bi poznal/a samega sebe? S knjigo Tvoja osebna rojstna karta boš ugotovil/a, kje so se v trenutku tvojega rojstva nahajali planeti in kakšen vpliv so imeli, kakšnega imajo sedaj in kako bodo še vplivali na tvoje življenje. Prejmeš jo v obliki elektronske knjige na svoj e-poštni naslov.

34,00 €
Z davkom

Prilagoditev izdelka

Ne pozabite shraniti vaših prilagoditev, da boste lahko dodali v košarico
  • Največ 250 znakov
  • Največ 250 znakov
  • Največ 250 znakov
  • Največ 250 znakov
  • Največ 250 znakov
  • Največ 250 znakov
Količina

  • 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.) 100 % varen in udoben spletni nakup (Naročilo lahko oddaš brez skrbi in udobno iz domačega naslonjača.)
  • Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.) Zanesljiva dostava (Za dostavo paketov na tvoj dom poskrbi GLS Slovenija. Paket ti bo na želeno mesto dostavil njihov kurir.)
  • 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.) 100 % 30-dnevna garancija zadovoljstva (Če nisi zadovoljna z izbranim produktom ali čimer koli drugim, nam produkt preprosto vrni. Mi pa ti povrnemo celotno kupnino.)

Veš, kdo si in kaj so tvoji skriti potenciali?

Personalizirana knjiga Tvoja osebna rojstna karta je narejena po meri posameznika in samo ZATE po tvojih rojstnih podatkih! Si lahko privoščiš, da ne bi poznal/a samega sebe? Da ne bi vedel/a, kateri so tvoji skriti potenciali? S knjigo Tvoja osebna rojstna karta boš ugotovil/a, kje so se v trenutku tvojega rojstva nahajali planeti in kakšen vpliv so imeli, kakšnega imajo sedaj in kako bodo še vplivali na tvoje življenje.

Spoznaj, kdo si!

Pozabi na ugibanja! S pomočjo rojstne karte se poglobi vase, v položaje planetov ob tvojem rojstvu in na njihov vpliv na tvoje življenje. Tvoja rojstna karta ti bo dala moč in globino vpogleda, s katerim se bo dvignila tančica nad skrivnostmi.

S POMOČJO KNJIGE "TVOJA OSEBNA ROJSTNA KARTA":

- BOŠ RAZUMEL/A SVOJO PRETEKLOST, saj te tvoja osebna rojstna karta na 30+ straneh popelje skozi položaje planetov ob tvojem rojstvu in ti razkrije njihov vpliv nate.
- BOŠ UŽIVAL/A V SEDANJOSTI, saj boš vedel/a, kakšen vpliv imajo planeti nate danes. In z razumevanjem boš znal/a uživati trenutke, ki so ti dani.
- BOŠ PRIPRAVLJEN/A NA PRIHODNOST - Na 30+ straneh boš spoznal/a vpliv planetov na tvoje življenje v prihodnosti. S tem znanjem boš vedno pripravljen/a na vse, kar prihaja. 
- KNJIGA SAMO ZATE NA 30+ STRANEH - Čudovita in osebna knjiga na 30+ straneh narejena za vsakega posameznika posebej!
- PRI TEBI ŽE V 3-5 DELOVNIH DNEH OD ODDAJE NAROČILA - Naša ekipa poskrbi za hitro dostavo.
ODKRIJ SVOJE POTENCIALE IN SPOZNAJ, KDO SI! Zakaj bi se prepustil/a naključjem in ugibanjem, če lahko odgovore poiščeš v starodavni vedi astrologije.

ČUDOVITO OSEBNO DARILO ZA TVOJE NAJBLIŽJE!

Ne veš, kaj podariti bližnjim in tistim, ki jih imaš najraje? Knjiga "Tvoja osebna rojstna karta" je edinstven način, da jim pokažeš, kako rad/a jih imaš. Je izvirno darilo, ki bo razveselilo vsakogar.

STRANKE SO OCENILE:
97.6% STRANK JE OSEBNO ROJSTNO KARTO PRIPOROČILO SVOJIM PRIJATELJEM 

Prejmeš jo v obliki elektronske knjige na svoj e-poštni naslov.

Pred zaključkom naročila preveri, prosim, tudi resničnost podatkov!

AST-084