Filtriraj po

Zapestnice

Uresničite svoje sanje vsak dan znova in znova s čudovitimi zapestnicami. To so več kot zapestnice, saj ima vsaka svoj pomen in moč. Z manifestacijo želja bodo spremenile vaše življenje. Z nošenjem zapestnice boste začutili posebno energijo, ki bo na novo definirala vaše življenje in prebudila dušo.

Zapestnice

Obstaja 6 izdelkov.

Prikazuje 1-6 od 6 izdelkov
 • Čudovita zapestnica vam bo pomagala uravnotežiti energijo sedmih čaker in povečati vitalnost, pospešiti zdravljenje in nadzor nad energijo. Po temeljnih vrednotah vzhodne filozofije bo vsaka kroglica na zapestnici pripomogla k poravnavi pretoka energij skozi čakre.

 • Izboljšajte povezavo s samim seboj, svetom in univerzumom. Komplet dveh zapestnic je idealen za vse, ki si želite občutiti enotnost in celovitost. Nikoli več se ne počutite distancirani od drugih, razdvojeni ali negotovi. Nosite zapestnico za srečo in zaščito.

 • Zapestnica tigrovo oko...

  Cena 25,00 €

  Izboljšajte povezavo s samim seboj, svetom in univerzumom. Komplet dveh zapestnic je idealen za vse, ki si želite občutiti enotnost in celovitost. Nikoli več se ne počutite distancirani od drugih, razdvojeni ali negotovi. Nosite zapestnico za srečo in zaščito.

 • Izboljšajte povezavo s samim seboj, svetom in univerzumom. Komplet dveh zapestnic je idealen za vse, ki si želite občutiti enotnost in celovitost. Nikoli več se ne počutite distancirani od drugih, razdvojeni ali negotovi. Nosite zapestnico za srečo in zaščito.

 • OM zapestnica

  Cena 22,00 €

  Zapestnica spodbuja sočutje, modrost, mirnost in pozitivno razmišljanje. Osebi, ki jo nosi, bo pomagala izkoreniniti ponos, ljubosumje, posesivnost in sovraštvo, zaradi česar se bo lažje podal na pot prebujanja svojega uma.

 • Roka sreče - črna

  Cena 18,00 €

  Zapestnica spodbuja dobro počutje in obilje v ljubezni ter pri financah! Poravna vse tri človeške sile: um, telo in duha. Zbrani lažje dosežete zadane cilje.