Filtriraj po

Rak

Horoskop znamenje - Rak

Rak

Obstaja 8 izdelkov.

Prikazuje 1-8 od 8 izdelkov
 • Luna s kristalom kamena...

  Cena 18,00 €

  Rojstni kamen za vsa znamenja. Z obeskom kristalna Luna ponovno prebudite svojo notranjo boginjo in žensko energijo. Kamena strela pa uravnoveša in revitalizira vse ravni ženskosti – fizično, mentalno, čustveno in duhovno – da lažje pridete v stik z notranjo boginjo. 

 • Drevo življenja s kristali

  Cena 22,00 €

  Obesek DREVO življenja s kristali ti bo pomagal pri postavitvi energijskega polja tvoje družine. Tako kot ima svojo vsak človek svojo avro, jo ima tudi družina, njena energija pa zaobjema vse še živeče, pokojne in bližnje ter daljne sorodnike. 

 • Lovilec SANJ in USPEHA s...

  Cena 18,00 €

  Z nošenjem Astro lovilca sanj in uspeha se ujamejo vse negativne sile, preden vstopijo v naše telo, skozi luknjo v sredini pa pronicajo zgolj vizije, uspeh in lepe sanje. Lovilec sanj in uspeha je zaščitni talisman in hkrati magnet za uspeh. 

 • Obesek Hamsa

  Cena 24,00 €

  Obesek Hamsa vas bo ščitil pred negativnimi energijami in dejavniki, ki onemogočajo uspeh. V vaše življenje bo privabil srečna naključja, zaradi katerih boste pogosto na pravem mestu ob pravem času, prav tako pa bo prinesel ljubezen, blaginjo, boljše počutje in zadovoljstvo.

 • Uporaba Sri Yantre prinaša obilje, mir in harmonijo, pomaga odstranjevati ovire in blokade ter spodbuja osebno in materialno rast. Z njo si boste pomagali pri osredotočanju, zaščiti, zdravljenju in meditaciji ter kontemplaciji.

 • Mandala OBILJA

  Cena 20,00 €

  Podoba mandale OBILJA predstavlja bogastvo, mir in blaginjo ter uravnoteženo energijo in harmonijo v življenju. Pomagala bo odpraviti vse ovire - tako duhovne kot materialne.

 • Obesek Sonce in luna s...

  Cena 21,00 €

  Obesek Sonce in luna bo spodbudil raziskovanje vašega notranjega dogajanja in vaše psihe. Lahko je zelo dragocen barometer, s katerim boste spoznali svoje resnične potrebe in se znebili omejujočih prepričanj. Lažje boste ujeli svoj pravi ritem in začeli življenje celotno izkušati. Spoznali boste svoj namen in kaj se skriva v jedru vaših čustev.

 • Mandala RESNICE

  Cena 24,00 €

  Mandala RESNICE bo v vaš osebni prostor privabila resnico, modrost, nova spoznanja in moč. Z mandalo boste odprli svojo zavest ter spoznali svoj resnični potencial in zmožnosti.