Filtriraj po

Dvojčka

Horoskop znamenje - Dvojčka

Dvojčka

Obstaja 12 izdelkov.

Prikazuje 1-12 od 12 izdelkov
  • Znižana cena

  Katarinin Amulet Angelov

  Redna cena 34,00 € -20% Cena 27,20 €

  Angelski obesek ima moč vulkanskih mineralov, ki temelji na starodavnih naukih, s katerimi nam nudi zaščito pred negativnimi energijami ter krepi naše telo in um. Spodbuja pozitiven pretok energije in s tem vzdržuje ravnovesje v telesu na nivoju vsake telesne celice. 

 • Luna s kristalom Citrin...

  Cena 18,00 €

  Rojstni kamen za znamenja Oven, Dvojčka ali Devica. Z obeskom kristalna Luna ponovno prebudite svojo notranjo boginjo in žensko energijo. Citrin je kamen uspeha, obilja in osebne moči ter najmogočnejši kamen za prebujanje močne ženske. 

 • Luna s kristalom kamena...

  Cena 18,00 €

  Rojstni kamen za vsa znamenja. Z obeskom kristalna Luna ponovno prebudite svojo notranjo boginjo in žensko energijo. Kamena strela pa uravnoveša in revitalizira vse ravni ženskosti – fizično, mentalno, čustveno in duhovno – da lažje pridete v stik z notranjo boginjo. 

 • Drevo življenja s kristali

  Cena 22,00 €

  Obesek DREVO življenja s kristali ti bo pomagal pri postavitvi energijskega polja tvoje družine. Tako kot ima svojo vsak človek svojo avro, jo ima tudi družina, njena energija pa zaobjema vse še živeče, pokojne in bližnje ter daljne sorodnike. 

 • Lovilec SANJ in USPEHA s...

  Cena 18,00 €

  Z nošenjem Astro lovilca sanj in uspeha se ujamejo vse negativne sile, preden vstopijo v naše telo, skozi luknjo v sredini pa pronicajo zgolj vizije, uspeh in lepe sanje. Lovilec sanj in uspeha je zaščitni talisman in hkrati magnet za uspeh. 

 • Obesek Hamsa

  Cena 24,00 €

  Obesek Hamsa vas bo ščitil pred negativnimi energijami in dejavniki, ki onemogočajo uspeh. V vaše življenje bo privabil srečna naključja, zaradi katerih boste pogosto na pravem mestu ob pravem času, prav tako pa bo prinesel ljubezen, blaginjo, boljše počutje in zadovoljstvo.

 • Črni obsidian je kamen upanja in svetlobe, ki se uporablja za povečanje jasnovidnosti in spodbujanje lastnega razvoja. V njem se pretakajo privlačni mavrični odtenki, ki spodbujajo razmišljanje in osebno rast. Obsidian prinaša ljubezen in vas ščiti pred negativnimi vplivi.

 • Uporaba Sri Yantre prinaša obilje, mir in harmonijo, pomaga odstranjevati ovire in blokade ter spodbuja osebno in materialno rast. Z njo si boste pomagali pri osredotočanju, zaščiti, zdravljenju in meditaciji ter kontemplaciji.

  • Znižana cena

  Afroditino srce

  Redna cena 24,00 € -25% Cena 18,00 €

  Ste trenutno zaljubljeno v nekoga in si želite to osebo privabiti bližje k sebi? Si želite biti cenjeni in brezpogojno ljubljeni? Iščete novo ljubezen in si želite, da bi jo našli zdaj? Afroditino srce bo v vaše življenje prineslo romantiko, brezpogojno ljubezen in izpolnitev sanj.

 • Mandala OBILJA

  Cena 20,00 €

  Podoba mandale OBILJA predstavlja bogastvo, mir in blaginjo ter uravnoteženo energijo in harmonijo v življenju. Pomagala bo odpraviti vse ovire - tako duhovne kot materialne.

 • Obesek Sonce in luna s...

  Cena 21,00 €

  Obesek Sonce in luna bo spodbudil raziskovanje vašega notranjega dogajanja in vaše psihe. Lahko je zelo dragocen barometer, s katerim boste spoznali svoje resnične psihične in čustvene potrebe. Lažje boste ujeli svoj pravi ritem in začeli življenje celotno izkušati. Spoznali boste svojo resnično moč.

 • Mandala RESNICE

  Cena 24,00 €

  Mandala RESNICE bo v vaš osebni prostor privabila resnico, modrost, nova spoznanja in moč. Z mandalo boste odprli svojo zavest ter spoznali svoj resnični potencial in zmožnosti.