Filtriraj po

Domov

Domov

Obstaja 25 izdelkov.

Prikazuje 1-25 od 56 izdelkov
 • Rojstni kamen za vsa znamenja. Kamena strela je univerzalni zdravitelj in kristal aktivacije. Je vrhunski kristal z izjemno močno in učinkovito energijo. Je poglavitni kristal za vsakogar, saj pripomore k izboljšanju vseh bolezni, hkrati pa izboljšuje učinkovanje drugih kristalov.

 • Čudovita zapestnica vam bo pomagala uravnotežiti energijo sedmih čaker in povečati vitalnost, pospešiti zdravljenje in nadzor nad energijo. Po temeljnih vrednotah vzhodne filozofije bo vsaka kroglica na zapestnici pripomogla k poravnavi pretoka energij skozi čakre.

 • Kovanec moči in skladnosti

  Cena 37,00 €

  Kovanec moči in skladnosti ti bo pomagal manifestirati želje, povečati notranjo moč, očistiti se negativnih energij (v telesu in prostoru), izboljšati odnose vseh vrst, preprečiti slabe vplive in aktivirati zakon privlačnosti.

 • Rojstni kamen za Bik, Škorpijon ali Strelec. Rdeči jaspis ima zelo veliko zaščitnih energij. Ker je povezan s korensko čakro, nas prizemljuje, prinaša v telo vedrino, osvobaja nas nemira in tesnobe. Pomaga očistiti čustva in doseči zastavljene cilje.

 • Rojstni kamen najprimernejši za strelce. Zlati kamen je kamen ambicij. Daje energijo, zagon in pozitivno mišljenje. Spodbuja vas, da tvegate z mislijo na uspeh in pozitivno spremembo. Z njim poudarjate osebno rast in optimizem.

 • Negativen pogled na dogajanje okrog nas in ljudi, ki nas obkrožajo, lahko prepreči uresničitev potenciala in osebno rast. Rdeča zapestnica SREČE bo pomagala omejiti to slabo energijo in obenem delovala kot zaščita pred kakršnimi koli negativnimi vplivi in pogledi. 

 • Večna vrtnica v roza barvi

  Cena 30,00 €

  Z Večno vrtnico boste vsak dan opomnjeni, da sta okoli vas lepota in ljubezen, saj je le-ta simbol večne ljubezni in lepote. Skozi zgodovino se je pojavljala tudi kot simbol čutnosti, poguma in duhovne popolnosti. Ko boste nanjo posvetili z različnimi odtenki, boste pričarali čarobno vzdušje. 

 • Verižica s kristalom...

  Cena 18,00 €

  Rojstni kamen za Dvojčka, Lev ali Kozorog. Tigrovo oko so tradicionalno nosili kot talisman pred uroki in za zaščito pred prekletstvi. Daje nam občutek varnosti, pomoč pri novih začetkih ter pri vzpostavljanju harmonije v življenju. Poveča sigurnost, samospoštovanje in osebno moč volje.

 • Verižica s kristalom...

  Cena 18,00 €

  Rojstni kamen za Lev, Tehtnica ali Bik. Roževec je kamen ljubezni in najpomembnejši srčni kamen. Prinaša ljubezen, harmonijo in v nas prebuja svet čutenja. Spodbuja sprejemanje in odpuščanje, še zlasti učinkovit pa je pri težavah v ljubezenskih in drugih medosebnih odnosih.

 • Rojstni kamen za Tehtnica, Bik ali Vodnar. Lapis lazuli je tako kot ametist močan duhovni kamen. Odpira tretje oko na globlji ravni. Ima izredno močne energije in pomaga prepoznati ter sprejeti naše poslanstvo. Na energijskih ravneh nas osvobaja pasivnosti in pomaga izraziti misli in čustva. 

 • Verižica s kristalom...

  Cena 18,00 €

  Rojstni kamen za Škorpijon, Devica, Tehtnica, Kozorog ali Vodnar. Ametist je kristal izrednih duhovnih vibracij. Povezan je s tretjim očesom in našo intuicijo, zato se uporablja pri meditacijah in kadar želimo doseči visoko stopnjo samospoznanja. Ametist krepi imunski sistem in celotni organizem.

 • Rojstni kamen za Vodnar, Tehtnica ali Devica. Je kamen sreče in kamen moči. Prinaša blagostanje in denar ter odpira vrata, da lažje prideta v naše življenje. Najde nam nove poslovne priložnosti. Prinaša uspeh in veselje, v zakonu pa povečuje ljubezen ter sožitje.

 • Rojstni kamen za Strelec, Oven ali Ribi. Snežni obsidian tako kot vsi obsidiani deluje hitro in močno. Spodbuja nas k duhovni rasti in nam nudi podporo v tem procesu. Brez milosti izpostavlja napake, šibkosti ter blokade. Snežni obsidian je priporočljiv za izredno občutljive ljudi. 

 • Rojstni kamen za Ribi ali Rak. Sodalit je pomemben kristal grlene čakre, ki nam pomaga pri samoizražanju. Izboljšuje vse vrste komunikacij pa tudi razumevanje v partnerskih odnosih, saj pomaga pri prepirih tako, da jih umirja. Povezan je tudi s tretjim očesom.

 • Rojstni kamen za Oven ali Dvojček. Mahagoni Obsidian razvija in spodbuja živahnost, koncentracijo ter logično razmišljanje. Odpravlja tudi strah, napetost, živčnost in zmedo, zato  je odličen kristal za študente pred izpitnim obdobjem in za vse, ki potrebujete pomiritev. 

 • Luna s kristalom Citrin...

  Cena 18,00 €

  Rojstni kamen za znamenja Oven, Dvojčka ali Devica. Z obeskom kristalna Luna ponovno prebudite svojo notranjo boginjo in žensko energijo. Citrin je kamen uspeha, obilja in osebne moči ter najmogočnejši kamen za prebujanje močne ženske. 

 • Steklenička ljubezni z...

  Cena 18,00 €

  Steklenička ljubezni bo v vaše življenje prinesla ljubezen, enotnost, vzajemnost, senzualnost, ženskost in privlačnost. Pomagala vam bo, da začnete živeti z odprtim srcem in sprejeti odločitev za hojo po duhovni poti.

 • Rojstni kamen za Rak, Devica ali Kozorog. Unakit je kristal vizije, ki spodbuja vizualizacije. Unakit učinkovito odpravlja blokade, tudi tiste, ki se nanašajo na prejšnja življenja. Zelo je priporočljiv za meditacije, saj izvablja uvide, kadar je potrebno razumeti življenjske izzive.

 • Rojstni kamen za Ribi, Škorpijon ali Strelec. Turkiz je znan tudi kot simbol blaginje. Njegova nežna energija raztaplja raznovrstne blokade, ki nastajajo v telesu. Simbolizira radodarnost in naklonjenost in daje občutek, da smo ustvarjalci lastne sreče. 

 • Rojstni kamen za Lev ali Bik. Roževec je kamen ljubezni in najpomembnejši srčni kamen. Prinaša ljubezen, harmonijo in v nas prebuja svet čutenja.  Spodbuja sprejemanje in odpuščanje, še zlasti učinkovit pa je pri težavah v ljubezenskih in drugih medosebnih odnosih.

 • Rojstni kamen za Vodnar, Devica ali Tehtnica. Je kamen sreče in kamen moči. Prinaša blagostanje in denar ter odpira vrata, da lažje prideta v naše življenje. Najde nam nove poslovne priložnosti. Prinaša uspeh in veselje, v zakonu pa povečuje ljubezen ter sožitje.

 • Luna s kristalom kamena...

  Cena 18,00 €

  Rojstni kamen za vsa znamenja. Z obeskom kristalna Luna ponovno prebudite svojo notranjo boginjo in žensko energijo. Kamena strela pa uravnoveša in revitalizira vse ravni ženskosti – fizično, mentalno, čustveno in duhovno – da lažje pridete v stik z notranjo boginjo. 

 • Kristalna kapljica Opal...

  Cena 16,00 €

  Rojstni kamen za rak, tehtnica, ribi, škorpijon. Njegova vibracija prinaša v življenje barvitost, seksualnost, erotiko, željo po spremembah in materialnih dobrinah. Spodbuja željo do življenja in radost ob bivanju.

 • Drevo življenja s kristali

  Cena 22,00 €

  Obesek DREVO življenja s kristali ti bo pomagal pri postavitvi energijskega polja tvoje družine. Tako kot ima svojo vsak človek svojo avro, jo ima tudi družina, njena energija pa zaobjema vse še živeče, pokojne in bližnje ter daljne sorodnike. 

 • Steklenička ljubezni bo v vaše življenje prinesla ljubezen, enotnost, vzajemnost, senzualnost, ženskost in privlačnost. Pomagala vam bo, da začnete živeti z odprtim srcem in sprejeti odločitev za hojo po duhovni poti.